به علاوه، قابلیتهایی مثل امکان دستبهدست کردن اشیاء مجازی، هایفایو کردن، ساخت موزیک و حتی برشتهکردن مارشملوهای دیجیتالی روی آتش، میتوانند جلسات حوصله سر بر مجازی را جذابتر، درگیرکنندهتر و در نتیجه فرایند تیمسازی را آسانتر کنند.
امکان پیوستن به جلسات سهبعدی تیمز از یک نمای دوبعدی مثل مانیتور نیز به قوهی خود باقی میماند؛ اما فضاهای مذکور بیشتر برای هدستهای واقعیت مجازی مانند متا کوئست ۳ بهینه شدهاند و این دسته از کاربران، تنها به شکل پنجرهای حاوی تصویر وب کم دیده میشوند.
به گفتهی یانسی اسمیت، مدیر کسبوکارهای تجاری و مصرفی واقعیت ترکیبی مایکروسافت، در آینده قابلیتهای مبتنی بر هوش مصنوعی چون کوپایلت به فضای مش در تیمز اضافه خواهند شد؛ از جمله کاربردهای این ویژگی، میتوان به امکان ساخت وایتبردها و آیتمها حین جلسات سهبعدی اشاره کرد.
درحالی که طی سالهای اخیر تمرکز روی هوش مصنوعی آن هیاهوی اولیه حول متاورس را از بین برده است، مایکروسافت امید دارد که ادغام آن با تیمز، جلسات فراگیر را در دسترس بیش از ۳۲۰ میلیون کاربر ماهانهی این پلتفرم قرار دهد.
هرچند که هنوز موانعی چون خستگیهای ناشی از اینگونه دیدارها و محدودیتهای ذاتی هدستهای واقعیت مجازی، رؤیای شرکت سازندهی ویندوز را تهدید میکنند.