سایت-قالب-افزونه

سئو (SEO) سایت و افزایش رتبه در موتور های جستجو

سئو (SEO) چیست؟

سئو به معنای بهبود محتوا و عملکرد وب سایت مطابق استانداردهای گوگل جهت افزایش رتبه سایت در موتور جست و جوی گوگل و در نهایت افزایش بازدید وب سایت است. استانداردهای گوگل به طور مداوم به سمت فاکتورهای انسانی که همان کاربران گوگل هستند، حرکت کرده است. گوگل همواره سعی در ارائه بهترین پاسخ در کمترین زمان ممکن به کاربران خود است و سایت هایی که بتوانند خود را به این سطح نزدیک کنند، شانس بالاتری برای کسب رتبه های برتر گوگل خواهند داشت. به طور کلی برای موفقیت در سئو نیاز به محتوای جامع، ارجاع از معتبرترین منابع و یک طراحی سایت عالی است.
سئو که مخفف Search Engine Optimization و به معنای بهینه سازی برای موتورهای جست و جو است، روند بهینه سازی یک وب سایت و همچنین تمام محتوای موجود در آن وب سایت برای قرارگیری وب سایت در بالاترین جایگاه نتایج ارگانیک است. موفقیت در سئو نیازمند درک نحوه کار موتورهای جستجو، آنچه افراد جستجو می کنند و اینکه چرا و چگونه افراد جستجو می کنند، است. سایتی در نبرد سئو موفق است که یک وب سایت جذاب برای کاربران و موتورهای جست و جو باشد. نکته اصلی این است که عناصر فنی و استراتژیک را در کنار هم قرار دهید. یعنی به طور همزمان نیازهای مشتری خود را ارائه دهید و آن را به شکلی ارائه دهید که برای موتورهای جستجو جذاب باشد. بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو (SEO) عمل ایجاد، بهینه سازی و مهندسی محتوای سایت است. در فرآیند سئو ما به موتورهای جست و جو کمک میکنیم درک بهتری از محتوای سایت داشته باشند تا بتوانند منطبق ترین پاسخ را برای جست و جو گران ارائه دهند. اگر بخواهیم به سوال سئو چیست کامل ترین و کوتاه ترین جواب را بدهیم، پاسخ می تواند این باشد:

سئو یعنی یافتن ارزشمند ترین کلمات کلیدی، هدف گذاری کلمات کلیدی انتخابی در مناسب ترین صفحات و قرارگیری این صفحات در رتبه های تاپ گوگل.

موتور جست و جوی گوگل چگونه کار می کند؟

موتور جست و جوی گوگل با استفاده از خزنده های وب خود، صد ها میلیارد صفحه در وب را خزش می کنند. این خزنده های وب معمولاً به عنوان ربات های گوگل شناخته می شوند. موتور جستجوی گوگل با دانلود صفحات وب و دنبال کردن لینک ها در این صفحات، در وب پیمایش می کند تا صفحات جدیدی را که در دسترس است، کشف کند. کلیه اطلاعات صفحات خزش شده شامل متن، عکس و … استخراج می شود و این اطلاعات اصطلاحا ایندکس (index) می شوند. در مرحله بعد اطلاعات صفحه با الگوریتم های گوگل انطباق داده می شود تا رتبه بندی صفحه مورد نظر روی کلمه کلیدی مشخص شود.سئو (SEO) سایت و افزایش رتبه در موتور های جستجو

گوگل به دنبال صفحاتی است که حاوی اطلاعات مرتبط و با کیفیت بالا در مورد کلمه یا عبارت جست و جو شده باشد. گوگل ارتباط را با خزیدن یا خواندن محتوای وب سایت شما و ارزیابی الگوریتمی تعیین می کنند که آیا این محتوا با آنچه جستجوگر به دنبال آن است مرتبط است یا خیر. همچنین کیفیت را با استفاده از چندین روش تعیین می کند، اما در میان آنها هنوز تعداد و کیفیت بک لینک هایی که به سایت شما اشاره می شود،. اهمیت زیادی دارد. به بیان خیلی ساده: اگر تنها سایت هایی که پروفایل بک لینک ضعیفی دارند، به وب سایت شما لینک بدهند، طبیعتا وب سایت شما اعتبار چندانی نخواهد داشت و از منظر گوگل محتوای شما کیفیت لازم را نخواهد داشت. علاوه بر این فاکتورهای دیگری توسط الگوریتم های گوگل مورد سنجش قرار می گیرند تا تعیین کنند سایت شما در چه رتبه ای قرار می گیرد. این فاکتورها عبارتند از:

  • چگونه افراد با سایت شما ارتباط برقرار می کنند ؟ آیا آنها اطلاعات مورد نیاز را پیدا می کنند و در سایت شما باقی می مانند یا به صفحه جستجو باز می گردند و روی پیوند دیگری کلیک می کنند؟ یا اینکه آنها فقط سایت شما را در نتایج جستجو نادیده می گیرند و هرگز کلیک نمی کنند؟
  • سرعت بارگیری سایت شما
  • سازگاری با نسخه موبایل
  • درصد یونیک بودن محتوا سئو (SEO) سایت و افزایش رتبه در موتور های جستجو

هدف نهایی سئو چیست؟

با توجه به تعریف سئو، قرارگیری وب سایت شما در صدر نتایج گوگل با کلمات کلیدی مناسب، می تواند ترافیک هدفمند و بسیار ارزشمند به سمت سایت شما هدایت کند و در نهایت منجر به افزایش فروش و درآمد وب سایت شما شود. برای اکثر شرکت ها، موتورهای جستجو مهمترین کانال برای جذب کاربران به وب سایت شان است. کاربرانی که از طریق موتورهای جستجو به یک وب سایت می رسند، معمولاً به یک هدفی وارد وب سایت می شوند. این هدف کاملاً به قصد جستجو بستگی دارد و برای مثال می تواند فقط کسب اطلاعات یا حتی خرید یک محصول باشد.
سئو همچنین نقش مهمی در جذب مشتریان جدید دارد؛ زیرا موتورهای جستجو اغلب مهمترین منبع برای آوردن کاربران جدید به یک وب سایت با استفاده از عبارات جستجوی عمومی هستند بهینه سازی مداوم موتورهای جستجو می تواند موفقیت طولانی مدت یک وب سایت را بدون سرمایه گذاری دائمی در تبلیغات پولی تضمین کند. سئو خوب می تواند سال ها یک کانال مطمئن و با ارزش ورود کاربران به یک وب سایت باشد، زیرا به شما قدرت در زمینه کاری خود می دهد، آگاهی از برند را افزایش می دهد و به مرور زمان توسط گوگل و کاربرانش به عنوان یک منبع اطلاعاتی قابل اعتماد دیده می شود.

چرا سئو مهم است؟

اگر صاحب یک کسب و کار هستید یا هر نوع وب سایتی را مدیریت می کنید، به احتمال زیاد می خواهید ترافیک آن را افزایش دهید. اهمیت سئو اینجا مشخص می شود؛ زیرا کارکرد آن افزایش ترافیک ارگانیک آن است. بهترین راه برای اطمینان از اینکه بازدیدکنندگان احتمالی سایت را از دست نخواهید داد، تلاش مداوم SEO است. سئو حضور آنلاین شما را بهبود می بخشد، ترافیک ارگانیک را افزایش می دهد و به شما کمک می کند تا کسب و کار خود را توسعه دهید. اما این سوال مطرح می شود که: آیا سئو برای هر نوع مشاغل مورد نیاز است؟

در بیشتر موارد، بله!
اگر کسب و کار شما محصولات یا خدماتی را ارائه می دهد که مخاطبان آن با سرچ عبارات و کلمات مرتبط در موتور های جست و جو به دنبال آن می گردند، سئو باید در اولویت اول شما باشد. اما چند موقعیت وجود دارد که ممکن است در آن سئو لازم نباشد:

  • اگر قرار نیست وب سایت شما پیدا شود. به عنوان مثال، اگر وب سایتی دارید که به آموزش داخلی اختصاص داده شده است.
  • اگر به دنبال فروش فوری هستید. سئو فرآیندی است که موفقیت یک شبه را به همراه ندارد. این امر مستلزم برنامه ریزی استراتژیک، اجرا و مدیریت مستمر است.

سئو یا ادورز؟

سئو شامل بهینه سازی وب سایت شما و محتوای آن است تا در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP )بالاتر ظاهر شود در حالیکه Google Ads یک بستر تبلیغاتی پرداخت به ازای کلیک (PPC )است. SEO و Google Ads روی افزایش بازدیدکنندگان مرتبط در سایت شما تمرکز می کنند. این دو روش هر دو به رشد آنلاین تجارت شما کمک می کند ،تفاوت های زیادی با هم دارند که در جدول زیر میبینیم:

سئوادورز
ترافیکبه طور مداوم ترافیک ایجاد می کند.فقط در طول مدت کمپین باعث ایجاد ترافیک می شود
جایگاهفقط در نتایج جست جو نمایش داده میشودمی تواند تبلیغات را در نتایج جستجو و سایر وب سایت های متعلق به Google قرار دهد.
هزینه کلیکوقتی شخصی روی لیست شما کلیک می کند هیچ هزینه ای ندارد.وقتی افراد روی لیست شما کلیک می کنند،هزینه می پردازید
زمانزمان بر است.نتیجه سریع تری دارد.

سئو (SEO) سایت و افزایش رتبه در موتور های جستجو

اینکه SEO در مقابل Google Ads برای بازاریابی شما بهتر است یا خیر، بستگی به اهداف کسب و کار شما دارد. ……..Google Ads برای شرکت هایی که بر خرید و فروش متمرکز هستند راه خوبی است این استراتژی برای صفحاتی که می خواهند نتایج فوری ببینند و بتوانند به محض راه اندازی دیده شوند بهترین راه است. اگر به دنبال ایجاد جریان مداوم ترافیک در طول زمان یا افزایش آگاهی از نام تجاری هستید، SEO برای شما بهتر است ……این استراتژی به افراد بیشتری کمک می کند تا برند شما را پیدا کنند ……….با کمی زمان و تلاش می توانید سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کرده و به کسب و کار خود کمک کنید تا ترافیک بیشتری را به دنبال داشته باشد. ……PPC به شما کمک می کند به سرعت ترافیک کسب کنید و می توانید به محض انتشار آگهی خود، جذب مخاطبین را شروع کنید حال اگر SEO را هم اضافه کنید، شروع به جذب ترافیک طولانی مدت می کنید..استفاده از هر دو استراتژی به شما امکان می دهد از ترافیک بلند مدت و کوتاه مدت بهترین استفاده را داشته باشید پس اکثر بازاریابان توصیه می کنند از ترکیب SEO و Google Ads در کمپین بازاریابی خود استفاده کنید تا به افزایش ترافیک و دیده شدن برند شما کمک کنند.

نگاه آماری به سئو

اینها برخی از جالب ترین آمارهای سئو هستند که اهمیت سئو را نشان می دهند.

  • تخمین زده می شود که روزانه 3.5 میلیارد جستجو در گوگل انجام می شود. (Internet Live Stats)
  • در حال حاضر 91.75 درصد از کل سهم بازار موتورهای جستجو در سراسر جهان در اختیارGoogle است. (gs.statcounter.com)
  • در بین همه منابع ترافیک، جستجوی ارگانیک بیشترین ترافیک را به سمت وب سایت ها هدایت می کند و 53 درصد از کل ترافیک وب را تشکیل می دهد.(BrightEdge )
  • تنها 0.78 درصد جستجوگران گوگل بر روی نتایج صفحه 2 کلیک می کنند! (Backlinko)
  • 60 درصد از بازاریابان می گویند که ورودی ارگانیک حاصل از سئو با کیفیت ترین منبع ورودی آنها است. (Hubspot)
  • رتبه 1 نتایج جستجوی ارگانیک Google دارای CTR متوسط 31.7 است.(Backlinko)

مهم ترین فاکتورهای رتبه بندی در سئو

بیش از 200 فاکتور رتبه بندی SEO وجود دارد که به موتورهای جستجو کمک می کند تعیین کنند که کدام سایتها باید در نتایج جستجو نشان داده شوند و چگونه رتبه بندی شوند. اگر می خواهید سایت شما رتبه های برتر SERP (صفحات نتایج موتورهای جستجو) را از آن خود کند، باید این فاکتورها را بر روی سایت خود اجرا کنید.
خبر خوب این است که همه فاکتورهای رتبه بندی برابر نیستند و برخی از عوامل مهمتر از بقیه هستند. هنگام برنامه ریزی استراتژی سئو خود، به فاکتورهای زیر که بیشترین تاثیر را روی سئو دارند، توجه کنید:

امنیت سایت (Site Security)

در سال 2014، گوگل در مورد تاثیر امنیت سایت روی رتبه بندی توضیح داده است. در حال حاضر، این یکی از مهمترین عوامل رتبه بندی گوگل است. منظور از امنیت سایت استفاده از رمزگذاری HTTPS است. سایت های دارای رمزگذاری HTTPS دارای گواهینامه SSL هستند که ارتباطی امن بین یک وب سایت و کاربران آن ایجاد می کند. این یک لایه امنیتی اضافی ایجاد می کند که از اطلاعات رد و بدل شده بین کاربران و سایت محافظت می کند. موتورهای جستجو می خواهند کاربران را به معتبرترین سایت ها هدایت کنند و رمزگذاری HTTPS به آنها نشان می دهد که سایت مقصد امن است. اگر آدرس وب سایت شما با HTTP شروع می شود و نه HTTPS  سایت شما ایمن نیست و باید یک گواهی SSL اضافه کنید.

قابلیت خزش (Crawlability)

موتورهای جستجو اگر نتوانند صفحه ای را بیابند، نمی توانند آن را رتبه بندی کنند. به همین دلیل است که قابلیت خزش سایت یک فاکتور مهم رتبه بندی در سئو است. قابلیت خزش به موتورهای جستجو اجازه می دهد تا یک وب سایت را اسکن کرده و محتوای آن را بررسی کنند،؛ بنابراین می توانند تعیین کنند که صفحه در مورد چیست و چگونه باید رتبه بندی شود.

موبایل فرندلی (Mobile-Friendliness)

موبایل فرندلی بودن به نحوه ظاهر و عملکرد یک وب سایت هنگامی که شخصی آن را در دستگاه تلفن همراه مشاهده می کند، اشاره دارد. سایت های موبایل فرندلی با استفاده از طراحی واکنش گرا یا ریسپانسیو که محتوا را طوری تنظیم می کند تا در هر اندازه صفحه نمایش خوب به نظر برسد، تجربه کاربری خوبی را ارائه می دهند. از آنجا که میزان سرچ با دستگاه های موبایلی از دسکتاپ بیشتر است، موبایل فرندلی بودن سایت، هم برای موتورهای جستجو و هم برای کاربران مهم است.

سرعت بارگذاری صفحه

یکی دیگر از عوامل رتبه بندی سئو که به تجربه کاربر مربوط می شود، سرعت بارگذاری صفحه است. سرعت کند سایت ها تجربه کاربری بدی را ارائه می دهند. موتورهای جستجو می دانند که مردم می خواهند در سریع ترین زمان ممکن پاسخ خود را بیابند، بنابراین ترجیح می دهند سایتهایی را نشان دهند که به سرعت برای کاربران بارگیری می شود.

تعامل کاربر

موتورهای جست و جو رفتار کاربران در سایت ها را بررسی و با توجه به آن سعی می کنند بهترین نتایج را به آنها نمایش دهند. آنها نحوه تعامل کاربران با نتایج را در نظر می گیرند تا تعیین کنند که کدام صفحات برای جستجوگران بهتر و مفیدتر هستند. گوگل این کار را از طریق یک ابزار هوش مصنوعی به نام RankBrain انجام می دهد. شاخص های اندازه گیری تعامل کاربران عبارتند از:

  • نرخ کلیک (CTR): نسبت کلیک های انجام شده روی تعدا نمایش آن
  • زمان گردش در سایت: مدت زمانی که شخصی پس از ورود، داخل سایت صرف می کند.
  • بانس ریت: درصد افرادی که پس از مشاهده تنها یک صفحه از سایت از آن خارج می شوند.

محتوای با کیفیت

یکی دیگر از راه های افزایش تعامل کاربران با وب سایت شما، انتشار مداوم مطالب با کیفیت بالا در سایت است. محتوا یکی از مهمترین عوامل رتبه بندی در سئو است. موتورهای جستجو می خواهند بهترین نتایج ممکن را ارائه دهند، بنابراین رتبه های بالا را به سایت هایی می دهند که دارای محتوای جامع، تخصصی و یونیک هستند.

محتوای سئو شده

برای فهم بیشتر موتور جست و جو نسبت به محتوای خود، باید عوامل سئو داخلی را نیز در نظر بگیرید. سئوی داخلی فرایند بهینه سازی هر صفحه در سایت شما برای کلمه کلیدی هدف است. با بهینه سازی محتوای خود برای یک کلمه کلیدی خاص، به موتورهای جستجو اعلام میکنید که صفحه در مورد چیست و روی چه عبارت های رتبه بگیرد.

بک لینک

بک لینک ها سیگنالی برای سنجش میزان اعتبار و قابل اعتماد بودن یک وب سایت است. تعداد و کیفیت بک لینک هایی که به سایت شما اشاره می کنند، یک عامل سئو خارجی است که بر رتبه بندی جستجوی شما تأثیر بسزایی دارد. در کنار محتوا، بک لینک ها اغلب دومین عامل مهم رتبه بندی SEO محسوب می شوند. اگر می خواهید سایت شما رتبه های بهتری کسب کند، به برنامه ای برای ساخت بک لینک با کیفیت بالا برای سایت خود از طریق شیوه هایی مانند رپورتاژ آگهی نیاز دارید.

سئو کلاه سفید (White Hat SEO) چیست؟

سئو کلاه سفید یا White Hat SEO به استفاده از استراتژی ها، تکنیک ها و تاکتیک های بهینه سازی وب سایت که توسط گوگل تایید شده است گفته می شود. به طور خلاصه در این روش:

  • محتوایی تولید می کنید که کاربران خودشان آن را برای دیگران به اشتراک بگذارند.
  • اولویت شما کاربران هستند نه موتورهای جست و جو!
  • روش های شما منطبق بر استانداردهای گوگل است.
  • این روش ریسک بسیار پایینی دارد، اما به ثمر نشستن آن هزینه و زمان بالایی را می طلبدو برای نتیجه گرفتن از آن باید بسیار صبور باشید.

سئو کلاه سیاه (Black Hat SEO) چیست؟

سئو کلاه سیاه یا Black Hat SEO مجموعه ای از اقدامات است که مغایر با دستورالعمل های گوگل است و برای افزایش رتبه سایت ها در نتایج گوگل استفاده می شود. تکنیک های سئو کلاه سیاه، هدف موتور جست و جو را نادیده می گیرند و سعی می کنند با دور زدن الگوریتم ها و استفاده از روش هایی که ارزشی برای کاربر ایجاد نمی کند، در نتایج برتر قرار بگیرند. البته ریسک استفاده از این روش ها بسیار بالاست و در صورتی که موتور جست و جو متوجه تقلب در نتایج شود، وب سایت خاطی را جریمه خواهد کرد.

سئو کلاه خاکستری (Gray Hat SEO) چیست؟

سئو کلاه خاکستری Gray Hat SEO به تکنیک هایی گفته می شود که برای بهبود رتبه به نوعی عمل می کنند که از نظر گوگل طبیعی به نظر برسند. استفاده از سئو کلاه خاکستری اکنون و در زمان حال خطری ندارد ولی در آینده امکان دارد سایت هایی را که به وسیله این سئو بهینه شده اند، گرفتار پنالتی گوگل شوند. به طور کلی باید بدانید که انجام و استفاده از این روش ترفندهای سئو سایت باید طبق اصول و مطابق با آپدیت های گوگل انجام شود.

سئو (SEO) سایت و افزایش رتبه در موتور های جستجو

موتورهای جستجو سعی دارند بهترین محتوای موجود را بر اساس کلمات سرچ شده توسط کاربران، نمایش دهند. آنها این کار را با ایندکس تمام صفحاتی که خزش کنند، ایجاد و توسعه الگوریتم های خود و نمایش نتایج به روش های مختلف که بیشترین ارتباط را با هدف جستجو دارند، انجام می دهند. با درک اینکه موتورهای جستجو چگونه صفحات وب را پیدا می کنند و آنها را رتبه بندی می کنند، بهتر می توانید محتواهای خود را برای گوگل بهینه یا اصطلاحا سئو کنید. برای انجام این کار، شما به سه دسته فعالیت سئویی نیاز دارید: سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال

سئو داخلی ( On- page SEO) چیست؟

سئو داخلی شامل همه تکنیک هایی است که درون سایت انجام می شود تا محتوای ما در صفحات گوگل رتبه بهتری بگیرد. در حال حاضر با توجه به درک بهتر محتوا توسط گوگل، سئوی داخلی اهمیت دوچندانی پیدا کرده است. سئو داخلی شامل بهینه کردن محتواف ساختار و کدهای HTML سایت است. مهم ترین المان های سئو داخلی عبارتند از:

  • بهنیه سازی تایتل
  • ساختار URL
  • متن Alt برای تصاویر
  • سرعت سایت
  • لینک سازی داخلی
  • توضیحات متا
  • ریسپانسیو بودن سایت

سئو تکنیکال ( Technical SEO) چیست؟

سئو فنی یا تکنیکال به معنای بهبود جنبه های فنی وب سایت به منظور افزایش رتبه بندی صفحات آن در موتورهای جستجو است. لود سریعتر، خزش آسان تر وب سایت و قابل درک بودن برای موتورهای جستجو از ارکان سئو تکنیکال است. سئو تکنیکال در طراحی سایت فروشگاهی اهمیت دوچندانی دارد.– …سئو فنی بخشی از سئو است که بر بهبود سلامت فنی وب سایت شما برای گرفتن رتبه های بالاتر تمرکز دارد. — سئو تکنیکال گام بسیار مهمی در کل فرآیند سئو است. ..اگر در سئو فنی شما مشکلی وجود داشته باشد، به احتمال زیاد نتایج سئو شما خیلی راضی کننده نخواهدبود. بنابراین بسیار مهم است که اطمینان حاصل کنید که سئو تکنیکال چیست و چگونه می توانید آن را درست انجام دهید.
مهم ترین عناصر سئو تکنیکال عبارتند از:

  • نقشه سایت
  • نصب ssl
  • بهینه سازی سرعت
  • بررسی سلامت سرور
  • سازگاری با نسخه های موبایل

سئو خارجی ( Off-page SEO) چیست؟

سئو خارجی (Off-page SEO) به کلیه اقدامات انجام شده در خارج از سایت گفته می شود با این هدف که رتبه سایت در صفحات موتور جستجو ارتقا پیدا کند. با آنکه الگوریتم های گوگل و عوامل رتبه بندی آن به طور مداوم در حال تغییر هستند، اما تمام متخصصان سئو بر این باورند که سئو خارجی هنوز تاثیر زیادی در رتبه بندی سایت دارد زیرا میزان اعتبار قابلیت اطمینان بودن وب سایت را مشخص میکند.
مهم ترین المان های سئو خارجی عبارتند از:

  • بک لینک
  • سوشیال سیگنال
  • برند منشن
  • وبلاگ نویسی مهمان
  • سرچ برند سئو (SEO) سایت و افزایش رتبه در موتور های جستجو

مزایای سئو و بهینه سازی سایت

  • افزایش فضای رقباتی نسبت به همکاران خود در اینترنت تأثیر مثبت در تجارت الکترونیکی به خصوص برای فروشگاه های اینترنتی جهت کسب و کار
  • تأثیر مثبت در تجارت الکترونیکی به خصوص برای فروشگاه های اینترنتی جهت کسب و کار
  • بالاتر بودن در جستجوی کلمات کلیدی نسبت به سایت های دیگر در گوگل
  • افزایش بازدید ورودی به سایت با کلمات کلیدی ارزشمند..——————–افزایش اطمینان بیشتر به کاربران در بالاتر بودن جستجو در گوگل.
  • افزایش کسب و کا ر و فروش اینترنتی—
  • کاهش هزینه های تبلیغات جانبی
  • استفاده بهینه از زمان و فرصت برای تبلیغ با ماندگاری بالاتر سئو (SEO) سایت و افزایش رتبه در موتور های جستجو

سئو (SEO) سایت و افزایش رتبه در موتور های جستجو

آنالیز فعلی سئو سایت

آنالیز سئو تجزیه و تحلیل کاملی از توانایی وب سایت شما برای کسب رتبه در موتورهای جستجو است. همه عوامل شناخته شده ای که بر توانایی یک وب سایت برای رتبه بندی تأثیر می گذارد، برای مستندسازی نقاط قوت و ضعف تجزیه و تحلیل می شود. ممیزی سئو معمولاً در ابتدای کمپین سئو انجام می شود، اما ممکن است پس از آن به صورت دوره ای انجام شود. الیز سئو هنگامی که به طور کامل انجام شود، درک دقیقی از سایر خدمات سئو که ممکن است وب سایت شما به آن نیاز داشته باشد ارائه می دهد.
در ابتدا وضعیت کلی سایت از لحاظ سئو بررسی می شود. مواردی چون تحلیل سئو وب سایت در موتورهای جست و جو، کیفیت محتوا، ساختار سایت، بک لینک ها، بهینه سازی کد های سایت، سرعت لود سایت، ریسپانسیو و … بررسی می شود. به این ترتیب نقاط ضعف و قوت سایت شما شناسایی و جهت تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف برنامه ریزی می شود.

آنالیز رقبا

بعد از تحلیل وضعیت فعلی سایت، رقبای سایت مد نظر شناسایی شده و نقاط ضعف و قوت این سایت ها برای رقابت هر چه بهتر و پیشی گرفتن از آن ها شناسایی می شود.

تحقیق کلمات کلیدی (Keyword Research):

هدف کلی سئو بهبود رتبه کلمات کلیدی شماست، بنابراین باید واضح باشد که تحقیق کلمات کلیدی بخش اساسی یک استراتژی استاندارد سئو است. با این حال، این بخش اغلب نادیده گرفته می شود.
در جستجوی ارگانیک، کلمه کلیدی به هر کلمه یا عبارتی اطلاق می شود که در گوگل تایپ و جستجو شود. یک کلمه کلیدی می تواند یک کلمه مانند “سئو” یا کلمات بلند تر مانند “چگونه یک شرکت سئو را انتخاب کنیم” باشد. هر چیزی که در گوگل جستجو شده است یک کلمه کلیدی است.
تحقیق کلمات کلیدی فرآیند کشف کلمات کلیدی است که افراد برای یافتن یک محصول، خدمات یا بخشی از اطلاعات در موتور جستجو وارد می کنند. همچنین شامل جستجوی عمیق تر برای یافتن کلمات کلیدی فرعی است که افراد ممکن است قبل از اینکه حتی از نیاز خود به آن محصول یا خدمات آگاه شوند، استفاده کنند. با استفاده از ابزارهای کلمات کلیدی مختلف (Google Keyword Planner، Ahrefs.com، SEMRush و غیره) به داده های زیادی در مورد هر کلمه کلیدی دسترسی داریم که به ما کمک می کند تا در مورد بهترین کلمات کلیدی برای یک وب سایت یا صفحه معین تصمیم گیری کنیم.
تحقیقات کلمات کلیدی پایه و اساس یک استراتژی بازاریابی محتوای موثر است، زیرا شما محتوا را بر اساس آنچه که افراد قبلاً در گوگل جستجو می‌کنند، تولید می‌کنید. تحقیق و هدف گذاری کلمات کلیدی مناسب برای سایت به شما کمک می کند تا محتوای غنی و هدفمندی ایجاد کنید که ترافیک واجد شرایطی را به سایت شما هدایت کند که به احتمال زیاد اهداف بیزینسی شما را برآورده کند.
بعد از انجام مراحل فوق، فرآیندتحقیق کلمات کلیدی برای یافتن مناسب ترین کلمات در کنار پیشنهادات مشتری آغاز می شود. در این مرحله کلمات یا عبارت هایی که مشتریان با آن ها دنبال خدمات شما می گردند را پیدا می کنیم و بهترین و پر بازده ترین آن ها را انتخاب می کنیم و برنامه سئو و بهینه سازی سایت روی این کلمات انجام می گیرد. همچنین تحقیق کلمات کلیدی، مرحله ابتدایی طرح ریزی استراتژی محتوایی سایت شما است که بر اساس آن برنامه محتوایی سایت منطبق بر سرچ کاربران تدوین می شود تا وب سایت شما تبدیل به یک مرجع اطلاعاتی در حوزه خود شود و همچین رتبه های پایدارتری داشته باشد.

تولید محتوای با کیفیت:

بعد ار تحقیق کلمات کلیدی، نوبت به تولید محتوا بر اساس کلمات کلیدی انتخاب شده است. در سئو امروزی محتوا نقش بسیار پر رنگی دارد. محتوا می تواند درون یک صفحه محصول، دسته بندی محصول و یا یک مقاله باشد. تولید محتوا می بایست با توجه به کلمه کلیدی و قصد کاربر از سرچ کلمه باشد.

سئو داخلی:

این نکته را توجه داشته باشید که داشتن محتوای کیفیت برای کسب رتبه های برتر گوگل کافی نیست. برای هر چه بهتر درک شدن محتوا توسط موتورهای جست و جو، نیاز به اقدامات سئو داخلی صفحات است. این مرحله از مهم ترین خدمات بهینه سازی سایت است. در این مرحله اقداماتی چون بهینه سازی تایتل و توضیحات متا، سئو محتوا، قراردادن تصاویر، لینک سازی داخلی، بهینه سازی سرعت سایت و … انجام می شود.
سئوی داخلی به طور مداوم تکامل می یابد زیرا گوگل الگوریتم خود را به روز می کند تا به وب سایت هایی که به نظر می رسد مرتبط ترین محتوا را برای هر کلمه کلیدی دارند، پاداش دهد.
یک استراتژی قوی سئو داخلی با تمرکز بر مهمترین صفحات وب سایت شما، از جمله صفحه اصلی، دسته بندی های سطح بالا و صفحات فرود آغاز می شود. پایه و اساس سئوی داخلی با تحقیقات عمیق کلمات کلیدی برای یافتن بهترین ترکیب از کلمات کلیدی مرتبط اما قابل دستیابی آغاز می شود.

سئو فنی یا تکنیکال:

در این مرحله نیاز است موارد و مشکلات فنی سایت از لحاظ سئو مرتفع و محتوای وب سایت قابلیت خوانایی توسط خزنده های موتور جست و جو را داشته باشد. این موارد شامل ساخت و ثبت نقشه سایت، تنظیم فایل robots.txt، بهینه سازی URL، رفع انواع خطاها، افزایش سرعت سایت، رفع محتوای تکراری و نشانه گذاری اسکیما و … می باشد. با رعایت این اصول وب سایت شما در بهترین وضعیت از نظر فنی قرار می گیرد و آماده جلو زدن از رقبا می شود.

لینک سازی یا لینک بیلدینگ استاندارد:

هر چقدر که الگوریتم های گوگل پیشرفته شده باشد باز هم ساخت بک لینک اثر مستقیم بر رتبه سئو سایت دارد. به طور کلی هر نوع بک لینک که به صورت غیر طبیعی و توسط صاحبان سایت ساخته شود از نظر گوگل غیر مجاز است. بنابرین در سئو سعی می کنیم با روش ها و تکنیک های مختلف سئو خارجی به گوگل نشان دهیم که بک لینک های سایت ما طبیعی است و توسط خود ما ساخته نشده است.
کیفیت، کمیت و ارتباط لینک‌هایی در وب که به وب‌سایت شما اشاره می‌کنند، در مجموع به عنوان پروفایل بک لینک شما نامیده می‌شوند. پروفایل بک لینک یک وب سایت یکی از وزین ترین جنبه های الگوریتم موتور جستجوی گوگل است. موتورهای جستجو پروفایل بک لینک شما را تجزیه و تحلیل می کنند تا قدرت دامنه شما را ارزیابی کنند.

سوشیال سیگنال

رسانه های اجتماعی لزوماً به طور مستقیم با سئو مرتبط نیستند، اما تأثیر غیرمستقیم دارند و جزء لاینفک یک استراتژی بازاریابی آنلاین مؤثر هستند. شواهدی وجود دارد که سیگنال های رسانه های اجتماعی بخشی از الگوریتم گوگل هستند، به این معنی که اگر حضور قوی در رسانه های اجتماعی داشته باشید، به احتمال زیاد در گوگل رتبه خوبی خواهید داشت. رسانه‌های اجتماعی همچنین فرصتی فوق‌العاده برای تبلیغ محتوای جدید در وب‌سایت شما هستند و بنابراین با تلاش‌های بازاریابی و توسعه محتوای شما همراهی می‌کنند. اهمیت بازاریابی رسانه های اجتماعی و توانایی آن در تأثیرگذاری بر سئو را دست کم نگیرید!

سئو (SEO) سایت و افزایش رتبه در موتور های جستجو

بهینه سازی سورس کد

از نظر فنی، بهینه‌سازی کد شما برای موتورهای جستجو می‌تواند زیر مجموعه سئوی داخلی قرار گیرد، اما بهینه‌سازی کد اغلب نادیده گرفته می‌شود. “تمیز بودن” و سازماندهی کد منبع وب سایت شما بر توانایی گوگل در درک وب سایت شما تأثیر می گذارد. بنابراین، صرف زمان برای اطمینان از اینکه کد منبع وب سایت شما به خوبی قالب بندی و سازماندهی شده است بسیار ارزشمند است.
یک وب‌سایت خوب کدگذاری شده نیز به‌طور قابل‌توجهی سریع‌تر بارگذاری می‌شود و سرعت سایت یکی ازفاکتورهای مهم الگوریتم Google است. بهنیه سازی سورس کد شامل نشانه گذاری عناصر مهم در وب سایت خود با فرمت های داده های ساختاریافته مانند Schema گرفته تا اجرای مناسب تگ های هدر، CSS و جاوا اسکریپت و … است. منبع خبر : وب وان

سئو (SEO) سایت و افزایش رتبه در موتور های جستجو

نمایش رتبه سایت در الکسا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *