تکنولوژی

هوش مصنوعی دکتر گوگل اینجاست! تشخیص بیماری از طریق صدای سرفه!


معمولا زمانی که بیمار می‌شویم و احساس ناخوش احوالی داریم، اولین قدمی که بر‌می‌داریم، سرچ کردن علائم خود در نوار جست‌وجو گر گوگل برای پیدا کردن نام بیماری و به طبع درمان آن هستیم. متاسفانه با جست‌وجو در گوگل همیشه به نام دقیق بیماری نمی‌رسیم و گاهی حتی با وضع شدیدتری از آن چیزی که هستیم، روبه‌رو خواهیم شد که واقعیت ندارد. حال در راستای همین اتفاق گوگل برای نوار سرچ بار خود از هوش مصنوعی جدیدی استفاده می‌کند که دکتری بهتر و توانمندتر از قدیم است.

هوش مصنوعی HeAR گوگل به ما چه اطلاعاتی را می‌دهد؟

کمپانی گوگل تصمیم گرفته تا با هوش مصنوعی هیر به جنگ بیماری‌های خاص برود و در تشخیص آن‌ها انقلابی عظیم و تاثیرگذار به پا کند. اولین بیماری خاصی که هوش مصنوعی گوگل برای تشخیص آن آماده شده است، بیماری tuberculous یا همان سِل است. اگر نگاهی به تاریخ بیاندازید، بیماری سل تا به امروز یکی از بیشترین کشته‌ها را داشته است. جالب است بدانید که در حال حاضر از بین کشورهای دنیا، در هند از هوش مصنوعی HeAR برای بهبود مدل‌های هوش مصنوعی زیست آکوستیک استفاده می‌شود.

گوگل می‌گوید که (HeAR مخفف Health Acoustic Representations است)؛ این هوش مصنوعی به صداهای انسان گوش می‌دهد و علائم اولیه بیماری را نشان می‌دهد.  شرکت گوگل HeAR را با استفاده از 300 میلیون قطعه صوتی برای سرفه آموزش داده و با قرار دادن قابلیت جدید خود از شما می‌خواهد تا برای تشخیص بیماری حتما سرفه کنید؛ در این حالت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس تجزیه و تحلیل هوش آن می‌تواند نوع سرفه شما را تشخیص دهد.

گوگل داکتر HeAR به داخل گوشی‌های هوشمند ما می‌آید!

کمپانی گوگل اعتقاد دارد که هوش مصنوعی HeAR با اینکه داده‌های آموزشی کمتری نسبت به سایر مدل‌های هوش مصنوعی دارد؛ اما بسیار بهتر از رقبای خود عمل می‌کند و اتفاقی که از همه بیشتر می‌تواند به هیجان انگیزتر شدن استفاده از این هوش مصنوعی کمک کند، قرار گرفتن آن داخل یک تلفن همراه است. اگر در این فکر هستید که چرا گوگل برای جای دادن این هوش مصنوعی در گوشی موبایل تلاش کرده است، باید بدانید که برای مثال می‌توانید گوشی هوشمند را به منطقه ای دورافتاده از بیمارستان و مراقبت‌های بهداشتی ببرید و با استفاده از آن شروع به گرفتن تست‌های غربالگری کنید. برای گرفتن این تست از بخش میکروفون گوشی هوشمند به جای یک دستگاه تصویربرداری گران قیمت مانند اشعه ایکس، سی تی اسکن یا ام آر آی استفاده خواهید کرد.

ads

بررسی گوشی سامسونگ اس ۲۴ اولترا به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها

بررسی گوشی سامسونگ گلکسی S24 Ultra



منبع:تکنولایف