آموزش

غول ظریف با طراحی کلاسیک!

[ad_1]

یکی از ویژگی‌های اصلی گوشی‌ها و تبلت‌های سامسونگ، مجهز بودن به نمایشگرهایی بزرگ و با کیفیت است و در واقع، برندهای مختلف سازنده گوشی‌های هوشمند بزرگ امروزی، ادامه‌دهنده راهی هستند که سامسونگ آن را شروع کرده بود. جدیدترین تبلت‌های سامسونگ، یعنی خانواده گلکسی تب اس ۹ نیز این ویژگی سامسونگ را به خوبی نشان می‌دهند و عضو ارشد این خانواده، یعنی گلکسی تب اس ۹ اولترا، نمایشگری ۱۴.۶ اینچی دارد اما بسیار نازک و سبک است اما قیمت بالایی هم دارد. در این مقاله می‌خواهیم به نقد و بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا بپردازیم. ما مجله فناوری فرنا همراه باشید.

گلکسی تب اس ۹ اولترا سامسونگ در یک نگاه

جدیدترین تبلت پرچمدار سامسونگ یعنی Galaxy Tab S9 Ultra در ۱۱ آگوست ۲۰۲۳ وارد بازار شد و یکی از بزرگ‌ترین تبلت‌های موجود در بازار محسوب می‌شود. این تبلت، هر قابلیت و ویژگی را که از بهترین گلکسی تب سال از نظر طراحی، نمایشگر، سخت‌افزار و … انتظار می‌رود، دارد.

نقد و بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترانقد و بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا

این تبلت، عضو برتر خانواده Samsung Galaxy Tab S9 است. دو مدل دیگر این خانواده از گلکسی تب‌ها شامل Tab S9 و Tab S9 Plus هستند که اندازه‌های کوچک‌تری دارند. هر سه تبلت این خانواده مجهز به نمایشگرهای OLED، جدیدترین سخت‌افزارها، بدنه‌های آلومینیومی یک-تکه و قلم S هستند.

گلکسی تب اس ۹ اولترا نمایشگری ۱۴.۶ اینچی از نوع Dynamic AMOLED 2X دارد و مجهز به تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸ نسل ۲ است که پیشرفته‌ترین تراشه موجود در بازار در سال ۲۰۲۳ محسوب می‌شود. همانطور که گفتیم، این تبلت بدنه‌ای یک-تکه از جنس آلومینیوم دارد و دارای امتیاز مقاومت محیطی IP68 است.

این تبلت سامسونگ، دوربین‌های بیشتر در مقایسه با دیگر گلکسی تب‌های جدید سامسونگ دارد و مجهز به دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی در پشت و دوربین واید ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی در جلو است.

از دیگر مشخصات گلکسی تب اس ۹ اولترا می‌توان به چهار اسپیکر قدرتمند، باتری ۱۱ هزار و ۲۰۰ میلی آمپر ساعت، فناوری ارتباطی 5G، شکاف کارت حافظه خارجی و اسکنر اثر انگشت از نوع UD اشاره کرد. این تبلت، با یک قلم S با امتیاز مقاومت محیطی IP68 به فروش می‌رسد، با سیستم عامل اندروید ۱۳ رابط کاربری One UI 5.1 از جعبه خارج می‌شود و از قابلیت DeX پشتیبانی می‌کند.

پیش از بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا بد نیست که نگاهی به مشخصات این تبلت غول‌پیکر داشته باشیم و پس از آنباکس کردن، نقد و بررسی این گلکسی تب جذاب را شروع می‌کنیم. همچنان با مجله تکنولوژی فرنا همراه باشید.

مشخصات تبلت سامسونگ گلکسی Tab S9 Ultra

تاریخ ورود به بازار ۱۱ آگوست ۲۰۲۳
بدنه
  • ابعاد: ۳۲۶.۴ در ۲۰۸.۶ در ۵.۵ میلی متر
  • وزن: ۷۳۲ گرم
  • جنس: سطح جلویی شیشه‌ای و بدنه یکپارچه آلومینیومی
  • امتیاز مقاومت محیطی: IP68
صفحه نمایش
  • نوع نمایشگر: Dynamic AMOLED 2X با قابلیت پشتیبانی از +HDR10
  • اندازه: ۱۴.۶ اینچ
  • حداکثر نرخ نوسازی: ۱۲۰ هرتز
  • نسبت نمایشگر به بدنه: ۹۰.۷ درصد
  • رزولوشن: ۱۸۴۸ در ۲۹۶۰
  • تراکم پیکسلی: ۲۳۹ پیکسل بر اینچ
  • محافظ نمایشگر: گوریلا گلس کورنینگ
سیستم عامل و رابط کاربری سیستم عامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI 5.1
تراشه
  • نوع تراشه: کوالکام اسنپدراگون ۸ نسل ۲ (ساخت ۴ نانومتری)
  • پردازنده مرکزی (CPU): هشت هسته‌ای شامل یک هسته Cortex-x3 با نرخ ساعت ۳.۳۶ گیگاهرتز، دو هسته Cortex-A715 با نرخ ساعت ۲.۸ گیگاهرتز، دو هسته Cortex-A710 با نرخ ساعت ۲.۸ گیگاهرتز و سه هسته Cortex-A510 با نرخ ساعت ۲.۰ گیگاهرتز
  • پردازنده گرافیکی (GPU): Adreno 740
حافظه و رم
  • ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت رم / ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت رم / یک ترابایت حافظه داخلی و ۱۶ گیگابایت رم
  • نوع حافظه داخلی: UFS
  • حافظه خارجی: میکرو SD کارت
سیستم دوربین پشتی
  • دوربین اصلی: رزولوشن ۱۳ مگاپیکسل، گشودگی دیافراگم f/2.0، فاصله کانونی ۲۶ میلی متر، اندازه سنسور 1/3.4 اینچ، اندازه پیکسل ۱.۰ میکرومتر، فوکوس خودکار
  • دوربین اولتراواید: رزولوشن ۸ مگاپیکسل، گشودگی دیافراگم f/2.2
  • قابلیت‌ها: فلش LED، پانوراما، HDR
  • فیلمبرداری: 4K@30fps، 1080p@30fps
سیستم دوربین جلو
  • دوربین واید: رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل، گشودگی دیافراگم f/2.2، فاصله کانونی ۲۶ میلی متر
  • دوربین اولتراواید: رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل، گشودگی دیافراگم f/2.4، زاویه دید ۱۲۰ درجه
  • قابلیت‌ها: HDR
  • فیلمبرداری: 4K@30fps، 1080p@30fps
اسپیکر
  • استریو اسپیکر: دارای ۴ اسپیکر
  • جک ۳.۵ میلی متری: ندارد
قابلیت‌های ارتباطی
  • شبکه: 5G
  • سیم کارت: تک-سیم (نانوسیم)
  • وای-فای: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e، سه بانده، وای-فای دایرکت
  • بلوتوث: ۵.۳، A2DP، LE
  • موقعیت مکانی: GPS، GLONASS، BDS، GALILEO
  • NFC: ندارد
  • رادیو: ندارد
  • USB: USB-C 3.2، رابط مغناطیسی
سنسورها حسگر اثر انگشت (نوری، زیر نمایشگر)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورتی، قطب‌نما، سامسونگ DeX وایرلسی
باتری و شارژ
  • باتری: لیتیوم-پلیمر ۱۱۲۰۰ میلی آمپر ساعت
  • سرعت شارژ سیمی: ۴۵ وات
رنگ‌ها بژ و گرافیتی

آنباکس کردن سامسونگ گلکسی Tab S9 Ultra

این گوشی درون جعبه‌ای بسیار نازک به فروش می‌رسد و دلیل نازک بودن این جعبه، نازک بودن این تبلت ۵.۵ میلی متری است. درون جعبه، به غیر از خود تبلت، یک قلم S و یک کابل USB-C قرار دارد ولی خبری از شارژر نیست. گلکسی تب اس ۹ اولترا از شارژ سریع ۴۵ واتی پشتیبانی می‌کند و برای استفاده از این قابلیت باید یک شارژر USB-PD/PPS را به صورت جداگانه بخرید.

آنباکس کردن گلکسی تب اس ۹ اولتراآنباکس کردن گلکسی تب اس ۹ اولترا

بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا سامسونگ از نظر طراحی و ساخت

با اینکه گلکسی Tab S9 اولترا تبلت بزرگی محسوب می‌شود اما به شکل شگفت‌انگیزی نازک است و توزیع وزن عالی دارد. طبیعی است که با توجه به مساحت زیاد این تبلت سامسونگ، عادت کردن به آن کمی زمان می‌برد. طراحی تبلت‌ها، هنوز مثل گوشی‌ها خیلی پیشرفت نکرده است و شرکت‌های مختلف، هنوز در حال امتحان کردن طراحی‌های متفاوت هستند. بنابراین، سامسونگ طراحی کلاسیک خودش را حفظ کرده است و به نظر می‌رسد که از این طراحی در نسل‌های بعدی نیز استفاده خواهد کرد.

تبلت Galaxy Tab S9 سامسونگ، بدنه‌ای آلومینیومی و یک-تکه با گوشه‌های گرد و لبه‌های صاف دارد که البته ضخامت این لبه‌ها کمتر از ۶ میلی متر است. نمایشگر ۱۴.۶ اینچی AMOLED این تبلت با لایه‌ای از گوریلا گلس محافظت می‌شود و سطوح دیگر، کاملا فلزی هستند و سطحی مات دارند.

قاب تبلت که البته بخشی از بدنه یک-تکه آن محسوب می‌شود به طور شگفت‌انگیزی نازک است و ضخامتی ۵.۵ میلی متری دارد. این لبه‌ها تیزی کافی برای محکم قرار گرفتن در دست کاربر را دارند اما آنقدر تیز نیستند که در دست گرفتن گلکسی تب اس ۹ اولترا برای مدت طولانی، سخت باشد.

این تبلت دارای امتیاز مقاومت محیطی IP68 است و بنابراین با ضد آب و گرد و غبار بودن، می‌تواند به مدت نیم ساعت در عمق یک و نیم متری آب، دوام بیاورد.

پس از باز کردن جعبه تبلت، خواهید دید که یک قلم اس نیز همراه آن به شما فروخته شده است. در پشت تبلت، جایگاهی برای قرار دادن قلم اس قرار دارد که کار شارژ کردن این قلم الکترونیکی را نیز انجام می‌دهد و با وجود خاصیت مغناطیسی قوی، می‌توانید با خیال راحت، قلم S را در این جایگاه قرار دهید و به کار کردن با تبلت ادامه دهید. همچنین، می‌توانید برای استفاده راحت‌تر و سریع‌تر، قلم را به یکی از دو لبه طولی بچسبانید اما در آن مکان‌ها شارژ نمی‌شود. خود این قلم نیز دارای امتیاز مقاومت محیطی IP68 است و تنها ۲.۸ میلی ثانیه تاخیر دارد.

جایگاه قلم اس در گلکسی تب اس ۹ اولتراجایگاه قلم اس در گلکسی تب اس ۹ اولترا

بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از جلو نشان می‌دهد که این تبلت، بر خلاف دیگر اعضای خانواده گلکسی تب‌های S9، دارای یک بریدگی کوچک در یکی از دو لبه طولی نمایشگر است که دوربین‌های سلفی ۱۲ مگاپیکسلی واید و اولتراواید در آن قرار دارند. در نزدیکی لبه پایینی نمایشگر نیز یک حسگر اثر انگشت قرار گرفته است.

این تبلت مجهز به چهار اسپیکر است که دو تای آن‌ها در لبه بالایی و دو تای آن‌ها در لبه پایینی قرار دارند. لبه پایینی محل قرارگیری پورت USB-C است و در لبه دیگر، ورودی میکروفون قرار دارد.

طراحی گلکسی تب اس ۹ اولتراطراحی گلکسی تب اس ۹ اولترا

دکمه پاور، دکمه کم و زیاد کردن صدا، خشاب سیم کارت و میکرو SD کارت و دو میکروفون در لبه سمت راست قرار دارند. همچنین، در لبه پایینی تبلت، پورت اتصال کیبورد نیز دیده می‌شود. هر دو لبه سمت راست و چپ دارای آهنرباهای قوی برای نگه داشتن قلم S هستند.

سطح پشتی کاملا صاف و یکدست است اما همانطور که گفتیم، یک فرورفتگی برای قرارگیری قلم S در زیر دو لنز دوربین پشتی دیده می‌شود. خبری از برجستگی دوربین پشتی نیست و دو لنز دوربین اصلی و اولتراواید، تنها با حلقه‌هایی فلزی از سطح پشتی و آلومینیومی این تبلت غول‌آسا جدا می‌شوند. در حد فاصل لنز پایینی و محل قرارگیری قلم S نیز یک چراغ LED قرار دارد. در گوشه پایین و سمت چپ، لوگوی سامسونگ با طراحی صاف نوشته شده است.

در کل می‌توان گفت که به دلیل اندازه بزرگ، کار کردن با این تبلت، حتی با دو دست نیز کار دشواری است اما می‌توانید از تماشای محتواهای ویدئویی، بازی کردن، مرور وب و خواندن کتاب‌های الکترونیکی با این این تبلت بزرگ و کاربردی لذت ببرید.

نمایشگر غول‌آسای سامسونگ Galaxy Tab S9 Ultra

در این بخش به بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر نمایشگر می‌پردازیم. این تبلت پرچمدار سامسونگ مجهز به نمایشگری وسیع و ۱۴.۶ اینچی از نوع Dynamic AMOLED 2X با رزولوشن ۲۹۶۰ در ۱۸۴۸ پیکسل و تراکم پیکسلی ۲۳۹ پیکسل بر اینچ است که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و پخش اینترنتی +HDR10 پشتیبانی می‌کند.

نمایشگر تبلت سامسونگ گلکسی tab s9 ultraنمایشگر تبلت سامسونگ گلکسی tab s9 ultra

با اینکه نمایشگر این تبلت از گاموت رنگی گسترده‌ای پشتیبانی می‌کند اما دارای عمق رنگ ۱۰ بیت نیست و بنابراین، در حالت پیش‌فرض، ۱۶.۷ میلیون رنگ را نمایش می‌دهد. سامسونگ تاکنون نمایشگر دارای قابلیت نمایش یک میلیارد رنگ نداشته است و از این تبلت نیز چنین انتظاری نمی‌رود.

این نسل از گلکسی تب‌های سامسونگ دارای قابلیتی به نام «تقویت‌کننده دید» (Vision Booster) است که عکس‌ها، متن‌ها و دیگر محتواها را زیر نور محیطی شدید، بهتر می‌کند. در واقع، این قابلیت، روشنایی نمایشگر را بالا می‌برد و با بهبود کنتراست تصاویر، به خوانایی و دید بهتر تصاویر در نمایشگر، حتی زیر نور مستقیم آفتاب، کمک می‌کند. در این حالت، روشنایی نمایشگر گلکسی تب S9 اولترا می‌تواند تا ۱۷۵۰ نیت هم افزایش پیدا کند.

در صورتی که روشنایی نمایشگر را به صورت دستی افزایش دهید، حداکثر روشنایی آن به ۳۵۳ نیت می‌رسد. در حالت روشنایی تطبیقی نیز این نمایشگر چندان روشن نمی‌شود و حداکثر روشنایی آن، ۶۴۲ نیت است. این اعداد شاید در مقایسه با نمایشگرهای گوشی‌ها خیلی ضعیف به نظر برسند اما در دنیای تبلت‌ها، S9 Ultra سامسونگ در بین بهترین‌ها قرار می‌دهند. هر چه سطح سفید کوچک‌تر شود، روشنایی نمایشگر بیشتر می‌شود و در بخش‌های سفید و کوچک نمایشگر، گاهی به ۱۰۰۰ نیت هم می‌رسد.

در زیر می‌توانید حداکثر روشنایی نمایشگر تبلت گلکسی تب اس ۹ اولترا در مقایسه با بعضی از تبلت‌های رقیب را در حالت دستی ببینید:

روشنایی دستی گلکسی تب اس ۹ اولتراروشنایی دستی گلکسی تب اس ۹ اولترا

همچنین، در زیر می‌توانید حداکثر روشنایی نمایشگر تبلت گلکسی تب اس ۹ اولترا در مقایسه با بعضی از تبلت‌های رقیب را در حالت تطبیقی ببینید:

روشنایی تطبیقی گلکسی تب اس ۹ اولتراروشنایی تطبیقی گلکسی تب اس ۹ اولترا

بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر دقت رنگ نمایشگر

تبلت سامسونگ گلکسی Tab S9 Ultra دارای دو حالت رنگ زیر است:

  • واضح (Vivid): این حالت رنگ از فضای رنگی DCI-P3 تشکیل می‌شود و گاموت رنگی گسترده‌ای دارد. در این حالت، رنگ‌ها کمی اشباع‌تر و جذاب‌تر از حالت طبیعی هستند.
  • طبیعی (Natural): این حالت رنگ از فضای رنگی sRGB تشکیل می‌شود که رنگ‌ها را به صورت استاندارد نمایش می‌دهد.

نمایشگر ۱۴.۶ اینچی این تبلت پرچمدار سامسونگ، در هر دو حالت رنگی واضح و طبیعی، دقت رنگ بالایی دارد. رنگ‌ها در حالت واضح، کمی سرد‌تر از حالت طبیعی هستند اما امکان تنظیم دمای رنگ در هر دو حالت وجود دارد. همچنین، می‌توانید تن اشباع RGB را نیز مطابق با سلیقه خود، تغییر دهید.

بررسی نرخ نوسازی نمایشگر گلکسی Tab S9 Ultra

پس از بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا، نوبت به بررسی این تبلت سامسونگ از نظر نرخ نوسازی می‌رسد. نمایشگر اس ۹ اولترا دارای دو حالت زیر برای نرمی و روانی تصویر است:

  • حالت تطبیقی (Adaptive): در این حالت نرخ نوسازی به صورت خودکار و بر اساس محتوای در حال نمایش بین ۱۲۰ هرتز ، ۶۰ هرتز و ۳۰ هرتز تغییر می‌کند.
  • حالت استاندارد (Standard): در این حالت، نرخ نوسازی از حالت استاندارد ۶۰ هرتز فراتر نمی‌رود.

در حالت تطبیقی، برای نمایش رابط کاربری و تمامی اپلیکیشن‌های دارای سازگاری لازم، از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز استفاده می‌شود. همچنین، بسیاری از بازی‌ها (به جز آن‌هایی که محدود به ۶۰ هرتز هستند) با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز نمایش داده می‌شوند. در مقابل، اگر نمایشگر در حال نمایش تصویری ساکن باشد، نرخ نوسازی تا ۳۰ هرتز نیز کاهش می‌یابد. همچنین، پخش اینترنتی و بازپخش ویدئو نیز با حالت تطبیقی سازگاری دارند و بر اساس نرخ فریم ویدئوی در حال نمایش، نرخ نوسازی نیز تغییر می‌کند. برای مثال، ویدئوهای دارای نرخ نوسازی ۲۴ فریم بر ثانیه و ۳۰ فریم بر ثانیه با نرخ نوسازی ۳۰ هرتز پخش می‌شوند اما ویدئوهای دارای نرخ فریم بالای ۳۰ فریم بر ثانیه از نرخ نوسازی ۶۰ هرتز استفاده می‌کنند. جالب اینجا است که در حالت استاندارد نیز نرخ نوسازی به صورت تطبیقی تغییر می‌کند اما از ۶۰ هرتز فراتر نمی‌رود.

در صورتی که می‌خواهید تبلت شما بیشتر شارژ نگه دارد، می‌توانید آن را روی حالت نرخ نوسازی استاندارد قرار دهید ولی اگر می‌خواهید نرمی و روانی تصویر، به ویژه در هنگام فعالیت‌هایی مثل بازی کردن، بیشتر باشد، نرخ نوسازی تطبیقی را انتخاب کنید. تطبیقی بودن نرخ نوسازی در هر دو حالت گفته شده، کمک زیادی به صرفه‌جویی در مصرف باتری می‌کند و هر جایی که به نرخ نوسازی بالا نیازی نباشد، نرخ نوسازی نمایشگر در حداقل میزان خودش قرار می‌گیرد تا باتری به خوبی حفظ شود.

قابلیت‌های پخش اینترنتی و HDR

بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا نشان می‌دهد که نمایشگر این تبلت سامسونگ از +HDR10 پشتیبانی می‌کند و تمامی اپلیکیشن‌های محبوب مثل یوتیوب و نتفلیکس می‌توانند محتواهای ویدئویی را با این کیفیت پخش کنند. در واقع، نمایشگر Galaxy Tab S9 Ultra دارای گواهینامه Widevine L1 است و بدون هیچ مشکلی، محتواهای ۱دارای کیفیت 1080p HDR10 را پخش می‌کند.

بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر عمر باتری و سرعت شارژ

در این بخش به بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر سرعت شارژ و تحمل باتری می‌پردازیم. این تبلت سامسونگ مجهز به باتری بزرگی با ظرفیت ۱۱۲۰۰ میلی آمپر ساعت است و از شارژ سریع ۴۵ واتی پشتیبانی می‌کند.

این تبلت در تست‌های GSMARENA توانسته است رقم ۷ ساعت و ۴۵ دقیقه را برای مرور وب به دست بیاورد که رقم معقولی در دنیای تبلت‌ها محسوب می‌شود. بسیاری از صفحاتی که در این تست‌ها مرور شده‌اند، پس‌زمینه‌های روشند داشته‌اند که اثر قابل ملاحظه‌ای روی نتیجه تست تحمل باتری مرور وب دارد.

گلکسی Tab S9 Ultra می‌تواند با یک بار شارژ شدن، ۱۰ ساعت و ۲۸ دقیقه به طور پیوسته، بازپخش ویدئو به صورت فول اسکرین داشته باشد تا اینکه شارژ آن به میزان ۱۰ درصد برسد.

همانطور که گفتیم تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۹ اولترا از شارژ سریع ۴۵ واتی پشتیبانی می‌کند اما از آن‌جایی که هیچ شارژری درون جعبه نیست، باید شارژر را به صورت جداگانه بخرید. در تست‌های سرعت شارژ انجام شده از شارژر استاندارد ۴۵ واتی PD+PPS انجام شده است.

این شارژر، Galaxy Tab S9 Ultra را در مدت ۱۵ دقیقه به میزان ۱۷ درصد و در مدت ۳۰ دقیقه به میزان ۳۲ درصد شارژ می‌کند. شارژ کامل نیز ۲ ساعت و ۸ دقیقه طول می‌کشد.

در زیر می‌توانید میزان شارژ گلکسی تب اس ۹ اولترا در مدت ۳۰ دقیقه را در مقایسه با بعضی از تبلت‌های رقیب ببینید:

شارژ گلکسی تب اس ۹ اولترا در ۳۰ دقیقهشارژ گلکسی تب اس ۹ اولترا در ۳۰ دقیقه

همچنین، مدت زمان شارژ شدن این تبلت سامسونگ در مقایسه با بعضی از تبلت‌های رقیب در زیر نشان داده شده است:

مدت زمان لازم برای فول شارژ گلکسی تب اس ۹ اولترامدت زمان لازم برای فول شارژ گلکسی تب اس ۹ اولترا

از جمله قابلیت‌های باتری و شارژ می‌توان به حالت Power Saving، حالت Adaptive Battery یا باتری تطبیقی (به صورت خودکار بعضی از اپلیکیشن‌ها را غیر فعال می‌کند) و امکان فعال کردن / غیر فعال کردن شارژ سریع سیمی اشاره کرد. همچنین، گزینه‌ای تحت عنوان Protect Battery یا محافظت از باتری وجود دارد که پس از رسیدن شارژ گوشی به ۸۵ درصد، فرایند شارژ شدن را متوقف می‌کند تا طول عمر باتری افزایش پیدا کند.

بلندی و کیفیت صدا

پیش از اینکه بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر سیستم عامل و رابط کاربری را شروع کنیم، نگاهی به اسپیکرهای این تبلت می‌اندازیم. تبلت سامسونگ Galaxy Tab S9 Ultra مجهز به چهار اسپیکر با صدای بسیار بلند است که از قابلیت دالبی اتمز پشتیبانی می‌کنند. این تبلت، گذشته از صدای فوق‌العاده بلند، از کیفیت صدای معرکه‌ای نیز برخوردار است که غنا و باس بسیار خوبی دارد.

بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر سیستم عامل و رابط کاربری

تبلت سامسونگ Galaxy Tab S9 Ultra با سیستم عامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری ۵.۱ از جعبه خارج می‌شود. این رابط کاربری از حالت تبلت و حالت DeX پشتیبانی می‌کند و به راحتی بین این دو حالت، جا به جا می‌شود.

در حالت پیش‌فرض، رابط کاربری در حالت تبلت (tablet view) قرار دارد ولی می‌توانید آن را به صورت دستی به حالت دسکتاپ تغییر دهید. چندین تفاوت بین حالت تبلت و حالت دسکتاپ وجود دارد که از آن جمله می‌توان به اندازه آیکون‌ها، ظاهر و رفتار صفحه اصلی یا هوم اسکرین و نحوه مالتی تسکینگ اشاره کرد.

حالت تبلت

رابط کاربری One UI تبلت را می‌توان نسخه‌ای بزرگ شده از رابط کاربری One UI گوشی‌های سامسونگ گلکسی دانست. بنابراین، توضیحات زیادی در این باره نمی‌دهیم. این تبلت می‌تواند برای احراز هویت از هر دو روش شناسایی تشخیص چهره و اثر انگشت استفاده کند. حسگر اثر انگشت از نوع نوری است و زیر نمایشگر قرار دارد که اگرچه برای یک تبلت کمی عجیب است اما دقت و سرعت بالایی دارد. البته، استفاده از حالت تشخیص چهره برای باز کردن قفل گلکسی Tab S9 Ultra خیلی راحت‌تر است اما امنیت کمتری دارد.

حالت تبلت گلکسی تب اس ۹ اولتراحالت تبلت گلکسی تب اس ۹ اولترا

مالتی تسکینگ در رابط کاربری One UI 5.1 تبلت درست مثل گوشی‌های گلکسی است و از طریق Task Switcher انجام می‌شود. زمانی که در Task Switcher روی آیکون اپلیکیشن ضربه می‌زنید، می‌توانید بین حالت Split Screen (تقسیم صفحه نمایش) و حالت Pop-Up (که اپلیکیشن را به صورت یک پنجره پاپ-آپ نمایش می‌دهد) یکی را انتخاب کنید. همه اپلیکیشن‌ها از حالت پاپ-آپ پشتیبانی نمی‌کنند اما حالت اسپلیت اسکرین برای بیشتر از اپلیکیشن‌ها امکان‌پذیر است.

حالت دسکتاپ (DeX)

حالت دسکتاپ را نباید به قابلیت DeX وایرلسی اشتباه گرفت. این حالت، رابط کاربری را به صورت افقی نمایش می‌دهد و تا حد زیادی شبیه سیستم عامل‌های دسکتاپ است و حتی نوار وظیفه‌ای در قسمت پایین دارد که آن خیلی به ویندوز شبیه می‌سازد. برای فعال کردن این قابلیت می‌توانید از قسمت تنظیمات تبلت یا مرکز نوتیفیکیشن اقدام کنید.

حالت دسکتاپ گلکسی تب اس ۹ اولتراحالت دسکتاپ گلکسی تب اس ۹ اولترا

در حالت دسکتاپ، مرکز نوتیفیکیشن به گوشه پایین و سمت راست منتقل می‌شود و به راحتی با دست راست به آن دسترسی دارید. همانطور که گفتیم، در پایین یک نوار وظیفه وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید به تمامی اپلیکیشن‌هایی که باز هستند، دسترسی داشته باشید. البته می‌توانید تبلت را طوری تنظیم کنید که این نوار به صورت خودکار و زمانی که از آن استفاده نمی‌کنید، مخفی شود. زمانی که از حالت تبلت به حالت دسکتاپ می‌روید یا بالعکس، اپلیکیشن‌هایی که باز هستند، بسته نمی‌شوند.

از گوشه سمت چپ نوار وظیفه می‌توانید به کشوی اپلیکیشن (App drawer) و میانبرهای تبلت دسترسی پیدا کنید. در قسمت وسط این نوار، اپلیکیشن‌های فعال را می‌بینید و در گوشه راست، نوار وضعیت (Status bar) و مرکز نوتیفیکیشن قرار دارند. همچنین، در گوشه سمت راست می‌توانید صدا را تنظیم کنید یا اسکرین شات بگیرید.

قابلیت کلیک-راست در تمامی بخش‌های حالت دسکتاپ به غیر از نوار وظیفه و اپلیکیشن‌های سیستمی وجود دارد. برای استفاده از این قابلیت کافی است که انگشت خود را روی صفحه نگه دارید تا گزینه‌ها برای شما باز شوند. همچنین، از موس نیز می‌توانید استفاده کنید.

در حالت دسکتاپ، تمامی اپلیکیشن‌ها به صورت پنجره‌ای باز می‌شوند و در بالای صفحه هر اپلیکیشن، سه گزینه آشنای × برای بستن پنجره،  برای بزرگ کردن پنجره و – برای پایین آوردن پنجره را دارید. اکثر پنجره‌های اپلیکیشن از حالت تمام صفحه پشتیبانی می‌کنند و در غیر این صورت، رابط کاربری موضوع را به شما اطلاع می‌دهد و پنجره را بزرگ می‌کند تا تقریبا تمامی نمایشگر را پوشش دهد؛ البته، ممکن است که نیاز به رفرش کردن داشته باشد.

درست مثل سیستم عامل‌های ویندوز و مک، می‌توانید تعداد زیادی پنجره را به صورت همزمان باز کنید. همچنین، امکان تقسیم صفحه نمایش برای دیدن همزمان دو پنجره اپلیکیشن نیز وجود دارد.

بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا نشان می‌دهد که این تبلت از قابلیت DeX وایرلسی نیز پشتیبانی می‌کند و بنابراین، می‌توانید تبلت را بدون هیچ واسطه‌ای، به یک تلویزیون هوشمند وصل کنید تا از دیدن محتوای تبلت در نمایشگری بزرگ‌تر لذت ببرید. البته، تلویزیون یا نمایشگر دیگری که می‌خواهید به تبلت متصل کنید، باید از قابلیت اسکرین میرورینگ (Screen Mirroring) پشتیبانی کند. همچنین، می‌توانید از تبلت به عنوان تاچ‌پد برای کنترل کردن تلویزیون استفاده کنید.

قابلیت‌های قلم S

در بخش آخر از بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر رابط کاربری، نگاهی به قابلیت‌های قلم S همراه این تبلت می‌اندازیم. در صورتی که پیش از این از قلم S در دیگر دستگاه‌های گلکسی استفاده کرده باشید، کار کردن با این قلم برای شما کاری نخواهد داشت. مثل همیشه، چندین قابلیت جدید برای استفاده بهتر از قلم S به رابط کاربری One UI اضافه شده است که از بین آن‌ها می‌توان به Air Actions اشاره کرد. همچنین، قابلیت پشتیبانی از تأخیر پایین برای بعضی از اپلیکیشن‌ها فعال شده است.

قلم اس گلکسی تب اس ۹ اولتراقلم اس گلکسی تب اس ۹ اولترا

با ضربه زدن روی میانبر S-Pen در رابط کاربری می‌توانید میزان باتری قلم را ببینید و بعضی کارها مثل ایجاد یادداشت جدید، مشاهده یادداشت‌های قبلی، انتخاب هوشمند (Smart Select)، اسکرین رایت (Screen Write)، AR Doodle، PENUP و حتی ترجمه را انجام دهید. همچنین، می‌توانید میانبرهای دیگری مثل نوشتن روی تقویم (Write on Calendar)، بزرگ‌نمایی (Magnify)، Glance و … را اضافه یا حذف کنید.

بررسی تب اس ۹ اولترا از نظر تراشه و عملکرد

تبلت سامسونگ گلکسی Tab S9 Ultra مجهز به تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۲ مخصوص گلکسی است که اولین تراشه طراحی شده اسنپدراگون طراحی شده برای دستگاه‌های سامسونگ با CPU و GPU بالاتر از نسخه استاندارد همین تراشه محسوب می‌شود.

این تراشه یک هسته Cortex-X3 با نرخ ساعت ۳.۳۶ گیگاهرتز، دو هسته Cortex-A715 با نرخ ساعت ۲.۸ گیگاهرتز، دو هسته Cortex-A710 با نرخ ساعت ۲.۸ گیگاهرتز و سه هسته Cortex-A510 با نرخ ساعت ۲.۰ گیگاهرتز دارد که هسته Cortex-X3 آن نسبت به هسته متناظر در تراشه استاندارد (با نرخ ساعت ۳.۲ گیگاهرتز)، اندکی سریع‌تر است. گذشته از این، پردازنده گرافیکی Adreno 740 به کار رفته در دستگاه‌های گلکسی، نرخ ساعت ۷۱۹ مگاهرتز دارد اما پردازنده گرافیکی به کار رفته در نسخه استاندارد تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ دارای نرخ ساعت ۶۸۰ مگاهرتز است.

گلکسی تب اس ۹ اولترا دارای ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت رم از نوع LPDDR5X و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت، ۵۱۲ گیگابایت یا یک ترابایت از نوع UFS 4.0 است. در تست‌های بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر توان پردازشی که نتایج آن‌ها در ادامه آورده شده، نسخه دارای ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی، مورد بررسی قرار گرفته است.

در زیر می‌توانید نتایج تست Geekbench 5 چند-هسته برای تبلت سامسونگ Galaxy Tab S9 Ultra را در مقایسه با بعضی از تبلت‌های رقیب ببینید:

تست geekbench چند هسته برای گلکسی تب اس ۹ اولتراتست geekbench چند هسته برای گلکسی تب اس ۹ اولترا

همچنین، در زیر می‌توانید نتایج تست Geekbench 5 تک-هسته برای تبلت سامسونگ Galaxy Tab S9 Ultra را در مقایسه با بعضی از تبلت‌های رقیب ببینید:

تست Geekbench 5 تک-هسته برای تبلت سامسونگ Galaxy Tab S9 Ultraتست Geekbench 5 تک-هسته برای تبلت سامسونگ Galaxy Tab S9 Ultra

همانطور که نتایج این تست‌ها نشان می‌دهند، این تبلت پرچمدار سامسونگ از نظر توان پردازشی CPU، اگر بهترین تبلت موجود در بازار نباشد، پایین‌تر از دوم نیست و تنها آیپد مینی ۲۰۲۱ می‌تواند با آن رقابت داشته باشد.

در زیر می‌توانید نتایج تست GFXBench (onscreen) Car Chase ES 3.1 برای گلکسی Tab S9 Ultra را در مقایسه با بعضی از گوشی‌های رقیب ببینید:

تست GFXBench (onscreen) Car Chase ES 3.1 برای گلکسی Tab S9 Ultraتست GFXBench (onscreen) Car Chase ES 3.1 برای گلکسی Tab S9 Ultra

همچنین، در زیر می‌توانید نتایج تست GFXBench (offscreen) Car Chase ES 3.1 1080p برای گلکسی Tab S9 Ultra را در مقایسه با بعضی از گوشی‌های رقیب ببینید:

تست GFXBench (offscreen) Car Chase ES 3.1 برای گلکسی Tab S9 Ultraتست GFXBench (offscreen) Car Chase ES 3.1 برای گلکسی Tab S9 Ultra

همانطور که در نتایج تست‌های بالا می‌بینید، سامسونگ Galaxy Tab S9 Ultra از نظر پردازش گرافیکی نیز برترین تبلت موجود در بازار است.

تست AnTuTu 9 برای گلکسی تب اس ۹ اولتراتست AnTuTu 9 برای گلکسی تب اس ۹ اولترا نیز نشان می‌دهد که این تبلت پرچمدار سامسونگ از نظر توان پردازشی بی‌رقیب است. در زیر می‌توانید نتایج این تست را برای گلکسی تب اس ۹ اولترا در مقایسه با بعضی تبلت‌های رقیب ببینید:

 

یکی از مهم‌ترین مواردی که پس از بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر عملکرد به آن رسیدیم، پایداری پردازشی ۸۷ درصدی CPU است که نتیجه‌ای عالی محسوب می‌شود. با این حال، عملکرد پردازشی GPU تنها ۶۰ درصد پایداری دارد که چندان عالی محسوب نمی‌شود اما واقعیت این است که حتی سنگین‌ترین بازی‌ها نیز از تمام توان پردازشی پردازنده گرافیکی تراشه این تبلت استفاده نمی‌کنند.

بررسی دوربین تبلت سامسونگ گلکسی تب S9 Ultra

حالا نوبت به بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر قابلیت‌ها و کیفیت عکاسی و فیلمبرداری می‌پردازیم. با اینکه معمولا کمتر کسی در هنگام خرید تبلت به دوربین آن توجه دارد اما از یک تبلت پرچمدار و گران‌قیمت انتظار می‌رود که از نظر عکاسی و فیلمبرداری نیز عملکرد قابل قبولی داشته باشد.
گلکسی Tab S9 Ultra از نظر سیستم عکاسی، تبلت جالبی است که دو لنز دوربین در پشت و دو لنز دوربین در جلو دارد. دوربین‌های پشتی شامل یک دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی با لنز ۲۳ میلی متری و گشودگی دیافراگم f/2.0 و دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی با لنز ۱۳ میلی متری، گشودگی دیافراگم f/2.2 و فوکوس ثابت هستند.

دوربین گلکسی تب اس ۹ اولترادوربین گلکسی تب اس ۹ اولترا

در جلوی تبلت نیز دو دوربین ۱۲ مگاپیکسلی شامل دوربین واید با لنز ۲۵ میلی متری و گشودگی دیافراگم f/2.2 و دوربین اولتراواید با لنز ۱۵ میلی متری و گشودگی دیافراگم f/2.4 قرار گرفته است. متأسفانه، هر دو دوربین جلو، فوکوس ثابت دارند.

دوربین پشتی ۱۳ مگاپیکسلی و هر دو دوربین جلو ۱۲ مگاپیکسلی مجهز به حسگر ۱۳ مگاپیکسلی Hynix Hi-1337 هستند و دوربین اولتراواید پشتی، حسگر ۸ مگاپیکسلی Hynix Hi-847 دارد.

اپلیکیشن دوربین کاملا مثل گوشی‌های سامسونگ است و از قابلیت‌های HDR خودکار و بهینه‌ساز صحنه پشتیبانی می‌کند. همچنین، تبلت سامسونگ Galaxy Tab S9 Ultra دارای حالت شب حالت عکاسی حرفه‌ای یا پرو (Pro) است که البته حالت پرو آن دارای قابلیت تنظیم سرعت بسته شدن شاتر دوربین نیست. هم دوربین اصلی در پشت تبلت و هم دوربین واید در جلو دارای قابلیت عکاسی در حالت پرتره هستند.

بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر کیفیت عکس

دوربین پشتی ۱۳ مگاپیکسلی عکس‌هایی عالی در نور روز می‌گیرد که از جزئیات بسیار زیاد، شفافیت متعادل، محدوده داینامیک گسترده و رنگ‌های جذاب برخوردار هستند. این عکس‌ها، نویز پایینی دارند و کنتراست آن‌ها نیز خوب است.

در زیر می‌توانید نمونه‌ای از عکس‌های گرفته شده با دوربین پشتی اصلی تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور روز را ببینید:

کیفیت عکس دوربین پشتی اصلی گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور روزکیفیت عکس دوربین پشتی اصلی گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور روز

دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی در پشت تبلت، میدان دید بسیار گسترده‌تری دارد. عکس‌هایی که با این دوربین در نور روز گرفته می‌شوند، از جزئیات کافی و محدوده داینامیک گسترده برخوردار هستند اما اشباع رنگ کمتری دارند و رنگ‌های آن‌ها نسبت به عکس‌های دوربین اصلی در نور روز، طبیعی‌تر به نظر می‌رسند.

در زیر می‌توانید نمونه‌ای از عکس‌های گرفته شده با دوربین پشتی اولتراواید تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور روز را ببینید:

کیفیت عکس دوربین پشتی اولتراواید گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور روزکیفیت عکس دوربین پشتی اولتراواید گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور روز

دوربین اصلی در نور ضعیف نیز عکس‌هایی خوب با جزئیات زیاد، شفافیت بالا و محدوده داینامیک گسترده می‌گیرد که رنگ‌هایی نزدیک به واقعیت دارند. در زیر می‌توانید نمونه‌ای از عکس‌های گرفته شده با دوربین پشتی اصلی تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور ضعیف و بدون حالت شب را ببینید:

کیفیت عکس دوربین پشتی اصلی گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور شبکیفیت عکس دوربین پشتی اصلی گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور شب

در صورتی که حالت شب را فعال کنید، محدوده داینامیک گسترده‌تر و رنگ‌ها کمی اشباع‌تر می‌شوند اما کنتراست کاهش پیدا می‌کند. در زیر می‌توانید نمونه‌ای از عکس‌های گرفته شده با دوربین پشتی اصلی تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور ضعیف و با حالت شب را ببینید:

کیفیت عکس دوربین پشتی اصلی گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور شب و با حالت شبکیفیت عکس دوربین پشتی اصلی گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور شب و با حالت شب

عکس‌های اولتراواید ۸ مگاپیکسلی نیز در نور شب بد نیستند اما بعید است که به آن‌ها نیازی پیدا کنید. همچنین، این دوربین از حالت شب پشتیبانی نمی‌کند. در زیر می‌توانید نمونه‌ای از عکس‌های گرفته شده با دوربین پشتی اولتراواید تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور ضعیف را ببینید:

کیفیت عکس دوربین پشتی اولتراواید گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور شب کیفیت عکس دوربین پشتی اولتراواید گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور شب

عکس‌هایی که با دوربین سلفی استاندارد این تبلت پرچمدار سامسونگ گرفته می‌شوند، معرکه هستند. در این عکس‌ها، سوژه به خوبی نوردهی می‌شود، جزئیات به طور شگفت‌انگیزی بالا هستند و هیچ خبری از نویز نیست. همچنین، محدوده داینامیک گسترده است و رنگ‌ها دقت بالایی دارند. در زیر می‌توانید نمونه‌ای از عکس‌های گرفته شده با دوربین سلفی استاندارد تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور روز را ببینید:

نمونه عکس دوربین جلو اصلی گلکسی تب اس ۹ اولترانمونه عکس دوربین جلو اصلی گلکسی تب اس ۹ اولترا

دوربین اولتراواید جلویی نیز عکس‌های شگفت‌انگیزی با میدان دیده گسترده‌تر خلق می‌کند. این عکس‌ها از نظر کیفیت کاملا مثل عکس‌های دوربین سلفی استاندارد هستند. در زیر می‌توانید نمونه‌ای از عکس‌های گرفته شده با دوربین اولتراواید جلویی تبلت سامسونگ گلکسی تب اس ۹ اولترا در نور روز را ببینید:

نمونه عکس دوربین جلو اولتراواید گلکسی تب اس ۹ اولترانمونه عکس دوربین جلو اولتراواید گلکسی تب اس ۹ اولترا

بررسی کیفیت ویدئوی Galaxy Tab S9 Ultra

بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا از نظر دوربین نشان می‌دهد که تمامی دوربین‌های این تبلت سامسونگ به غیر از دوربین اولتراواید پشتی، می‌توانند ویدئوهایی با کیفیت 4K و نرخ فریم ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کنند. حداکثر کیفیت ویدئوهای دوربین اولتراواید پشتی، 1080p@30fps است.

دوربین پشتی برای تمامی کیفیت‌ها، پایدارسازی تصویر الکترونیکی دارد اما دوربین جلو فقط در کیفیت 1080p@30fps از قابلیت پایدارسازی تصویر الکترونیکی برخوردار است. قابلیت پایدارسازی تصویر الکترونیکی تبلت گلکسی Tab S9 Ultra عملکرد خیلی خوبی دارد و حداقل اثر را روی کیفیت ویدئو می‌گذارد.

سوالات پر تکرار

۱- قیمت گلکسی تب S9 اولترا چند است؟

نسخه پایه گلکسی تب اس ۹ اولترا با ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت رم در اواسط مهر ماه ۱۴۰۲ در ایران با قیمت حدود ۷۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

۲- گلکسی تب اس ۹ اولترا چه تفاوت‌هایی با گلکسی تب اس ۸ اولترا دارد؟

بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا نشان می‌دهد که این تبلت در مقایسه با گلکسی تب اس ۸ اولترا، مستحکم‌تر است، مقاومت بیشتری در مقابل آب دارد، تراشه جدیدتر و بهتری دارد و بروزرسانی‌های بیشتری دریافت می‌کند اما قیمت بالاتری دارد.

۳- قیمت گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ چند است؟

نسخه پایه گلکسی تب اس ۸ اولترا با ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ گیگابایت رم در اواسط مهر ماه ۱۴۰۲ در ایران با قیمت حدود ۴۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جمع‌بندی

تبلت پرچمدار سامسونگ Galaxy Tab S9 Ultra با نمایشگری ۱۴.۶ اینچی و هم اندازه نسل قبلی خودش یعنی گلکسی تب اس ۸ اولترا، یکی از بزرگ‌ترین و در عین حال، نازک‌ترین تبلت‌های تاریخ است که بدنه‌ای یکپارچه و آلومینیومی با ضخامت تنها ۵.۵ میلی متر دارد که با داشتن امتیاز مقاومت محیطی IP68 در برابر آب و گرد و غبار مقاوم است و با مجهز بودن به گوریلا گلس روی نمایشگر زیبا و با کیفیت خودش از مستحکم‌ترین تبلت‌های موجود در بازار محسوب می‌شود.

این تبلت با سیستم عامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری ۵.۱ از جعبه خارج می‌شود و مجهز به قوی‌ترین تراشه موجود در بین تمامی تبلت‌ها در سال ۲۰۲۳، یعنی تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸ نسل ۲ مخصوص دستگاه‌های گلکسی است که با همراهی ۱۲ تا ۱۶ گیگابایت رم و پردازنده گرافیکی Adreno 740، از نظر توان پردازشی، نظیر ندارد و سنگین‌ترین بازی‌ها و اپلیکیشن‌ها را به سادگی آب خوردن اجرا می‌کند. گذشته از این، پایداری توان پردازشی این تبلت نیز در نوع خودش حرف ندارد.

گلکسی تب اس ۹ اولترا مجهز به چهار اسپیکر قوی با صدایی غنی و با کیفیت است که در کنار نمایشگری بزرگ و با کیفیت بسیار بالا از نوع Dynamic AMOLED 2X، برای پخش محتواهای محتواهای چندرسانه‌ای یا گیمینگ، حرف ندارد. همچنین، قلم S همراه این تبلت نیز کار کردن با آن را بسیار ساده‌تر و لذت‌بخش‌تر کرده و کاربردهای آن را افزایش داده است. در کنار همه این‌ها نباید قابلیت DeX رابط کاربری را فراموش کرد که عملا گلکسی Tab S9 Ultra را به یک کامپیوتر دسکتاپ با محیطی شبیه به سیستم عامل ویندوز تبدیل می‌کند.

دو دوربین پشتی واید ۱۳ مگاپیکسلی و اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و دو دوربین جلوی واید و اولتراواید که هر دو دارای رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل هستند، عملکرد خیلی خوبی در شب و روز دارند و می‌توانند ویدئوهای بسیار با کیفیتی نیز ضبط کنند.

در مجموع، بررسی گلکسی تب اس ۹ اولترا نشان می‌دهد که این تبلت، با وجود مجهز شدن به تراشه‌ای جدیدتر و بهتر و بدنه‌ای مستحکم‌تر و مقاومت‌تر در مقابل شرایط محیطی، تفاوت‌های زیادی با گلکسی تب ۸ اولترا نشان نمی‌دهد اما اگر به دنبال بهترین تبلت موجود در بازار در سال ۲۰۲۳ هستید، گزینه‌ای بهتر از این تبلت پرچمدار و گران‌قیمت سامسونگ پیدا نخواهید کرد.

منبع:

gsmarena.com

امتیاز شما به این مقاله

[ad_2]

منبع:مجله فرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *