تکنولوژی

بهترین گوشی از نظر باتری، قوی ترین گوشی از نظر شارژدهی


امروزه افراد دیگر به داشتن یک گوشی با صفحه‌نمایش فوق‌العاده برای پخش ویدئو و یا داشتن یک گوشی با دوربین درجه یک برای ثبت عکس راضی نمی‌شوند و فاکتورهای دیگری نظیر شارژدهی بالا نیز برایشان بسیار اهمیت دارد. در این میان برخی از افراد هستند که ظرفیت باتری بیش از هر فاکتور دیگری برایشان اهمیت دارد، از این رو بسیاری از سازندگان گوشی موبایل به استفاده از باتری‌های حجیم با ظرفیت بالا در ساخت گوشی‌های خود روی آورنده‌اند تا بتوانند نیاز این دسته از کاربران را برطرف کنند. خوشبختانه امروزه گوشی‌های زیادی وجود دارند که نوید شارژدهی برای تمام روز و حتی فراتر از آن را می‌دهند.ما در ادامه ابتدا عوامل مؤثر در شارژدهی را بررسی کرده و سپس به سراغ معرفی بهترین گوشی از نظر باتری می‌رویم. همچنین می‌توانید برای آگاهی از قیمت گوشی به سایت تکنولایف مراجعه کنید.

عوامل موثر در شارژدهی باتری

عوامل مؤثر در شارژدهی باتری چه مواردی هستند؟ صرفا ظرفیت باتری تعیین کننده است یا موارد دیگری هم تأثیرگذار هستند؟ در ادامه به این پرسش پاسخ خواهیم داد.

ظرفیت باتری

برای خرید گوشی با شارژدهی بالا اولین و مهم‌ترین معیاری که باید به آن توجه کنید ظرفیت باتری است. خوشبختانه امروزه گوشی‌های هوشمند با ظرفیت‌های مختلفی از باتری عرضه می‌شوند که می‌توانند برای ساعت‌ها شارژدهی داشته باشند. در واقع هرچه ظرفیت باتری بیشتر باشد، شارژدهی آن بیشتر است اما علاوه بر این عوامل دیگری نیز در شارژدهی گوشی و انتخاب بهترین باتری گوشی تأثیر دارد.

نقش سخت‌افزار در شارژدهی باتری

باتری گوشی وظیفه دارد تا انرژی مورد نیاز چیپست یا همان سخت افزار را تأمین کند و از این رو عملکرد بهینه تراشه تا حد بسیار زیادی اهمیت پیدا می‌کند. هنگام خرید یک گوشی به فناوری ساخت آن توجه داشته باشید؛ چرا که به صورت کلی هرچه یک تراشه ترانزیستورهای بیشتری داشته باشد می‌تواند بهینه‌تر کار کند. برای نمونه یک تراشه 5 نانومتری در حالت کلی بهینه‌تر از یک تراشه 12 نانومتری است.

موضوع دیگر برند تراشه است. گوشی‌های موجود در بازار عموما از تراشه‌های سامسونگ، کوالکام یا مدیاتک استفاده می‌کنند و ایفون‌ها هم که به چیپست‌های خود اپل مجهز هستند. در بین این گزینه‌ها بهینه‌ترین عملکرد مربوط به چیپست‌های اپل است و پشت سر آن نیز کوالکام قرار می‌گیرد. در مقاوم‌های بعدی نیز چیپست‌های مدیاتک و سامسونگ قرار می‌گیرند و عملکرد نزدیکی دارند.

در واقع یکی از دلایل شارژدهی خوب ایفون‌های جدید با وجود داشتن ظرفیت باتری بسیار کمتر به نسبت گوشی‌های اندرویدی همین تراشه‌های بهینه و همراه شدن آن با نرم افزار بهینه یعنی ios است.

نمایشگر

نمایشگر گوشی‌های هوشمند بسیار بزرگ‌تر از قبل شده‌اند و در دنیای امروز یک گوشی 6 اینچی نسبتا کوچک ارزیابی می‌شود، در حالی که قبل‌تر چنین اندازه‌ای واقعا بزرگ بود. افزایش اندازه نمایشگرها و البته استفاده از فناوری‌هایی مانند نرخ نوسازی 120 هرتزی باعث می‌شود تا شارژدهی افزایش پیدا کند. پنل‌های امولد، سوپر امولد یا به طور کلی OLED با روشن شدن دارک مود انرژی بسیار کمتری مصرف می‌کنند؛ چرا که پیکسل‌ها به حالت خاموش درمی‌آیند و فشاری به باتری وارد نمی‌شود.

از طرفی بسیاری از گوشی‌های 120 هرتزی از حالت تطبیق‌پذیر برخوردار هستند. این یعنی نمایشگر می‌تواند به صورت خودکار در صورت ثابت بودن صفحه به روی یک تصویر نرخ نوسازی را به اعداد پایین‌تری کاهش دهد تا شارژدهی بهبود پیدا کند. همچنین در نظر داشته باشید که افزایش روشنایی تا انتها نیز می‌تواند شارژدهی باتری را تا حد بسیار زیادی افزایش دهد.

به فناوری شارژ سریع هم توجه کنید

درست است که سرعت شارژ اهمیت بسیار زیادی دارد ولی نباید از فناوری شارژ سریع و سرعت شارژ شدن گوشی غافل شوید. در واقع یک گوشی با شارژدهی معمول و قابل قبول اگر در 30 دقیقه فول شارژ شود و یا مثلا در 10 دقیقه به شارژ 50 درصد برسد می‌توانیم پکیج باتری آن را جذاب در نظر بگیریم. در زمینه فناوری شارژ سریع شرکت‌های چینی و به خصوص شیائومی عالی عمل می‌کنند و بسیاری از گوشی‌های این سازنده از شارژ سریع 120 واتی بهره می‌برند و در 20 دقیقه فول شارژ می‌شوند.

 

مقالات مرتبط:

 

معرفی بهترین گوشی ها از نظر ظرفیت باتری و شارژدهی

در ادامه گوشی‌های مختلف را به ترتیب شارژدهی به شما معرفی خواهیم کرد. در نظر داشته باشید که این مدل‌ها ممکن است پرچمدار، میان‌رده و یا حتی اقتصادی باشند و صرفا از جهت شارژدهی باتری مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

گلکسی S23 اولترا

شاید پیش خودتان تصور کنید که یک گوشی پرچمدار به دلیل سخت افزار قوی و نمایشگر بسیار باکیفیت باید مصرف شارژ بالایی داشته باشد و کمتر از یک گوشی میان‌رده دوام بیاورد اما در عمل داستان به این شکل پیش نمی‌رود. گلکسی S23 اولترا شارژدهی فوق‌العاده خوبی دارد و شما را شگفت‌زده خواهد کرد. این گوشی این عملکرد را با وجود داشتن نمایشگر 6.8 اینچی با رزولوشن QHD و نرخ نوسازی 120 هرتزی از خود به نمایش می‌گذارد.

گلکسی S23 اولترا

سه دلیل کلی را برای این شارژدهی خوب می‌توانیم متصور باشیم. یکی این که نرخ نوسازی نمایشگر تطبیقی است و می‌تواند تا 10 هرتز کاهش پیدا کند. دوم این که تراشه 4 نانومتری اسنپدراگون 8 نسل 2 بسیار بهینه کار می‌کند و در استفاده نرمال سعی می‌کند کمترین فشار را به باتری وارد کند. سوم هم این که One UI از هر زمان دیگری کامل‌تر و بهینه‌تر شده و باعث می‌شود تا انرژی دقیق‌تر مدیریت شود و برنامه‌ها در پس‌زمینه انرژی بیش از اندازه مصرف نکنند.

همه این توضیحات باعث شده تا گلکسی S23 اولترا به لطف باتری 5000 میلی آمپر ساعتی خود بتواند در تست‌ها با یک بار شارژ حدود 39.5 ساعت مکالمه 3G یا 21.5 ساعت وبگردی یا 23.5 ساعت پخش مداوم ویدئو را دوام بیاورد که عملکرد فوق‌العاده خوبی است. به لطف این شارژدهی و داشتن استفاده نرمال و متوسط می‌توانید تا دو روز از این کهکشانی بدون نیاز به شارژ مجدد استفاده کنید.

مشخصات گلکسی S23 اولترا
ظرفیت باتری 5000 میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ 45 وات
شارژ بی‌سیم دارد، 15 وات
شارژ معکوس دارد، بی‌سیم 4.5 واتی

خرید گوشی S23 اولترا

ایفون 13 پرو مکس

اپل قبل‌تر به صورت جدی با مشکل شارژدهی دست و پنجه نرم می‌کرد و کاربران گوشی‌هایی مانند ایفون 6s یا 7 همواره از شارژدهی ضعیف گوشی‌های خود به نسبت رقبای اندرویدی شکایت داشتند. سال‌ها گذشت و این سازنده آمریکایی هر سال تلاش کرد تا گوشی‌های جدید خود را مقداری از نظر شارژدهی بهتر کند تا بالاخره در سری ایفون 13 این دوام باتری به درجه بسیار خوبی رسید، تا حدی که ایفون 13 پرو مکس حالا شارژدهی تحسین برانگیزی دارد.

ایفون 13 پرو مکس

این دستگاه ظرفیت باتری 4352 میلی‌ آمپر ساعتی دارد ولی به لطف بهینه بودن تراشه A15 Bionic می‌تواند مدت زمان بسیار زیادی را دوام بیاورد. البته دلیل دیگر شارژدهی بسیار خوب ایفون 13 پرو مکس استفاده آن از ProMotion است که می‌تواند نرخ نوسازی را تا 120 بالا ببرد و در صورت نیاز تا 10 هرتز کاهش دهد. این گوشی موفق شده در تست‌های باتری با یک بار شارژ کامل 27.5 ساعت مکالمه 3G یا 20 ساعت وبگردی یا بیشتر از 24 ساعت پخش ویدئو را دوام بیاورد.

در استفاده ترکیبی شما می‌توانید تا 2 روز به روی شارژدهی این غول اپل حساب باز کنید و حتی با داشتن استفاده سنگین هم 13 پرو مکس یک روز کامل را دوام می‌‌آورد. ناگفته نماند که ایفون 14 پرو مکس هم شارژدهی بسیار خوبی دارد و این اعداد به ترتیب برای این گوشی 27.5، 23.5 و 24.5 هستند و دلیل عدم حضور این محصول در لیست رجیستر نشدن آن است.

مشخصات باتری ایفون 13 پرو مکس
ظرفیت باتری 4352 میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ 25 وات
شارژ بی‌سیم دارد، 15 وات مگ سیف و 7.5 واتی به صورت کلی
شارژ معکوس ندارد

خرید ایفون 13 پرو مکس ظرفیت 1 ترابایت تک سیم
خرید گوشی 5G

 

گلکسی A34

گلکسی A34 یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده سامسونگ در بازار است که معرفی شده تا فروش موفق گلکسی A33 را ادامه دهد. این محصول طراحی جدید و به‌روزی مانند سری S23 دارد و با بهبودهایی در زمینه سخت افزار، نمایشگر و باتری همراه بوده است. این کهکشانی هنوز هم باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت دارد که در این مدل شارژدهی بسیار خوبی را در اختیار قرار می‌دهد.

گلکسی A34

شاید یکی از دلایل این موفقیت را بتوانیم تراشه مدیاتک دیمنسیتی 1080 بدانیم. این گوشی با یک بار شارژ کامل موفق شده در تست‌ها 31.5 ساعت مکالمه 3G یا 19 ساعت وبگردی یا 21.5 ساعت پخش مداوم ویدئو را دوام بیاورد که عملکردی فوق‌العاده خوب است. شما به خوبی می‌توانید بین 1.5 الی 2 روز به روی این کهکشانی زیبا حساب باز کنید.

مشخصات باتری گلکسی A34
ظرفیت باتری 5000 میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ 25 وات
شارژ بی‌سیم ندارد
شارژ معکوس ندارد

خرید گوشی A34 نسخه 128 رم 8

گلکسی S23 پلاس

حضور گلکسی S23 پلاس در این لیست نشان می‌دهد که به طور کلی سری S23‌ شارژدهی خوبی دارند و سامسونگ توانسته پرچمداران شایسته‌ای را از نظر دوام باتری روانه بازار کند. این کهکشانی از یک باتری با ظرفیت 4700 میلی آمپر ساعت تغذیه می‌کند و طبق تست‌های انجام شده می‌توانید با یک بار شارژ کامل حدود 35 ساعت مکالمه 3G یا 18 ساعت وبگردی یا 20 ساعت پخش مداوم ویدئو را دوام بیاورد.

گلکسی S23 پلاس

به لطف این اعداد با داشتن استفاده ترکیبی می‌توانید 1.5 الی 2 روز کامل به روی این مدل حساب باز کنید. این شارژدهی خوبی به لطف تراشه بهینه اسنپدراگون 8 نسل 2 و همچنین نرخ نوسازی تطبیقی صفحه نمایش به‌دست آمده است.

مشخصات باتری گلکسی S23 پلاس
ظرفیت باتری 4700 میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ 45 وات
شارژ بی‌سیم دارد، 15 وات
شارژ معکوس دارد به صورت معکوس بی‌سیم 4.5 وات

خرید گلکسی S23 پلاس نسخه 256 رم 8
خرید تبلت

 

گلکسی F54

گلکسی F54 به تازگی وارد ایران شده و مشخصات خوبی برای خرید دارد. یکی از نقاط کلیدی این گوشی شارژدهی باتری آن است، جایی که با یک باتری 6000 میلی آمپر ساعتی با شارژ سریع 25 واتی مواجه خواهیم شد. این گوشی در بسیاری از جهات شبیه به A54 است و مثلا از تراشه مشابهی استفاده می‌کند. این کهکشانی به لطف ظرفیت بالای باتری که دارد می‌تواند مدت زمان زیادی را همراه شما باشد و در سنگین‌ترین استفاده‌ها نیز یک روز کامل را دوام بیاورد.

گلکسی F54

این دستگاه در دیگر بخش‌ها نیز ویژگی‌های جذابی دارد. در زمینه نمایشگر شاهد پنلی سوپر امولد 6.7 اینچی با رزولوشن FHD+ هستیم. جالب است بدانید که گلکسی F54 یک تک نسخه 256 گیگابایت با رم 8 دارد و حافظه زیادی را از همان ابتدا در اختیار شما قرار می‌دهد. دوربین اصلی این کهکشانی سنسوری 108 مگاپیکسلی دارد و با دو دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی و ماکرو 2 مگاپیکسلی همراه می‌شود. سلفی 32 مگاپیکسلی بخش دوربین را کامل می‌کند. ناگفته نماند که گلکسی F54 اول مدل از این خانواده است که مانند سری A تا 4 سال آپدیت نرم افزاری و تا 5 سال آپدیت امنیتی دریافت خواهد کرد.

مشخصات باتری گلکسی F54
ظرفیت باتری 6000 میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ 25 وات
شارژ بی‌سیم ندارد
شارژ معکوس ندارد

خرید گلکسی F54

 

گلکسی M33 نسخه هند

گلکسی M33

در ابتدای مطلب عنوان کردیم که بدون شک یکی از مهم‌ترین فاکتورها در شارژدهی یک گوشی ظرفیت باتری آن است. گلکسی M33 سامسونگ در دو نسخه جهانی و هند روانه بازار شده که نسخه هند از یک باتری 6000 میلی آمپر ساعت و نسخه جهانی از یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی استفاده می‌کند. تراشه این گوشی مانند گلکسی A33 و A53 اگزینوس 1280 است و این موارد در کنار هم باعث می‌شوند تا این کهکشانی مدت زمان زیادی را با یک بار شارژ دوام بیاورد.

مشخصات باتری گلکسی M33 نسخه هند
ظرفیت باتری 6000 میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ 25 وات
شارژ بی‌سیم ندارد
شارژ معکوس دارد به صورت معکوس سیمی 4.5 وات

خرید گوشی M33 سامسونگ 

گلکسی A54

گلکسی A54 در حال حاضر بهترین گوشی میان‌رده سامسونگ است که می‌توانید خریداری کنید. این کهکشانی نسبت به نسل قبلی تقریبا از هر نظر بهبود داشته که در مطلب مقایسه A54 با A53 به طور کامل به این موضوع پرداختیم. این محصول از یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی تغذیه می‌کند و از طرفی منبع قدرت آن اگزینوس 1380 است که نسل جدید اگزینوس 1280 به حساب می‌آید.

گلکسی A54

بهینه‌تر شدن اگزینوس 1380 و البته اضافه شدن نرخ نوسازی تطبیقی باعث شده تا این کهکشانی بتواند بهتر از باتری استفاده کند و مدت زمان طولانی‌تری دوام بیاورد. در تست‌ها گلکسی A54 موفق شده تا با شارژ کامل به 29.5 ساعت مکالمه 3G یا 18 ساعت وبگردی یا 20 ساعت پخش مداوم ویدئو دست پیدا کند. این اعداد یعنی شما در صورت داشتن استفاده نرمال بین 1.5 تا 2 روز و در صورت داشتن استفاده سنگین‌تر بین 1 الی 1.5 روز می‌توانید به روی این میان‌رده زیبا حساب باز کنید.

مشخصات باتری گلکسی A54
ظرفیت باتری 5000 میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ 25 وات
شارژ بی‌سیم ندارد
شارژ معکوس ندارد

خرید گوشی A54

 

گلکسی A23

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که چرا اکثر مدل‌های موجود در لیست از برند سامسونگ هستند و کمتر گوشی شیائومی دیده می‌شود؟ چند سال قبل گوشی‌های میان‌رده شیائومی تقریبا در تمامی مدل‌ها شارژدهی بهتری نسبت به رقبای سامسونگی خود داشتند ولی با گذشت زمان سازنده چینی در این زمینه کمی افت کرد و سامسونگ کهکشانی‌های خود را به سمت شارژدهی بهتر هدایت کرد.

تکرار این فرمول باعث شد تا در سال 2023 اکثر گوشی‌های سامسونگ از نظر شارژدهی باتری وضعیت بهتری نسبت به نماینده‌های شیائومی داشته باشند و در لیست بهترین‌ها از نظر دوام باتری قرار بگیرند. یکی از دلایل این موفقیت گوشی‌های سامسونگ را می‌توانیم رابط کاربری خوب و بهینه One UI بدانیم که به بلوغ رسیده و از منابع سخت افزاری و باتری به شکلی کاملا بهینه‌ بهره می‌برد.

گلکسی A23

شاید طی چند سال آینده مجدد شیائومی با بهبود MIUI بتواند از نظر باتری از سامسونگ بهتر عمل کند. البته نباید فراموش کنیم که از نظر سرعت شارژ با اختلاف زیاد هنوز برتری با شیائومی است و این برند در زمینه فناوری شارژ سریع یکی از بهترین شرکت‌های موجود در جهان است. از این توضیحات که بگذریم جایگاه بعدی به گلکسی A23 سامسونگ می‌رسد، گوشی که دارای یک باتری 5000 میلی آمپر ساعت است.

این گوشی می‌تواند با یک بار شارژ حدود 37 ساعت مکالمه 3G یا 18 ساعت وبگردی و یا 16 ساعت پخش مداوم ویدئو را دوام بیاورد. تراشه این کهکشانی اسنپدراگون 680 است و با وجود این که جزو گزینه‌های خیلی قوی به حساب نمی‌آید اما باز هم فناوری ساخت آن 6 نانومتری است که باعث مصرف بهینه‌تر انرژی می‌شود.

مشخصات باتری گلکسی A23
ظرفیت باتری 5000 میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ 25 وات
شارژ بی‌سیم ندارد
شارژ معکوس ندارد

خرید گوشی A23 نسخه 128 رم 4
خرید پاوربانک

 

ردمی نوت 11

یکی از نماینده‌های شایسته شیائومی که در بازه قیمتی اقتصادی هم قرار می‌گیرد ردمی نوت 11 است، گوشی که از زمان عرضه با مشخصات خوب توانست نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کند و هنوز هم ارزش خرید بالایی دارد، با وجود این که نسل جدیدتر این گوشی در بازار برای خرید موجود است. این گوشی از باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت استفاده می‌کند و تراشه آن نیز اسنپدراگون 680 است، درست همان تراشه‌ای که به روی A23 هم دیده می‌شود و همین نشان می‌دهد که این چیپست کوالکام عملکرد بهینه‌ای دارد.

ردمی نوت 11

ردمی نوت 11 توانسته با شارژ کامل به بیشتر از 37 مکالمه 3G با یک بار شارژ یا 16 ساعت وبگردی یا 21 ساعت پخش ویدئو دست پیدا کند. این گوشی در صورت داشتن استفاده سنگین 1 روز کامل همراه شما خواهد بود و این دوام باتری با داشتن استفاده نرمال تا 1.5 روز افزایش خواهد یافت.

مشخصات باتری ردمی نوت 11
ظرفیت باتری 5000 میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ 33 وات
شارژ بی‌سیم ندارد
شارژ معکوس ندارد

خرید ردمی نوت 11 نسخه 128 رم 6

پوکو M5s

پوکو M5s

پوکو M5s نیز در محدوده قیمتی اقتصادی قرار می‌گیرد و در عین حال نمایشگر امولد باکیفیتی دارد و از تراشه مناسب هلیو G95 هم قدرت می‌گیرد. ظرفیت باتری این مدل 5000 میلی آمپر ساعت است و با شارژ کامل حدود 36.5 ساعت مکالمه 3G یا 16 ساعت وبگردی یا حدود 17 ساعت پخش مداوم ویدئو را دوام می‌آورد. در صورت داشتن استفاده ترکیبی از این گوشی می‌توانید انتظار داشته باشید تا با یک بار شارژ 1 الی 1.5 روز شما را همراهی کند.

مشخصات باتری پوکو M5s
ظرفیت باتری 5000 میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ 33 وات
شارژ بی‌سیم ندارد
شارژ معکوس ندارد

خرید پوکو M5s نسخه 128 رم 6

توضیح چند نکته مهم

بد نیست در انتهای کار چند نکته مهم را در مورد این لیست به شما توضیح بدهیم.

  • گوشی‌های امروز در اکثر مدل‌ها شارژدهی مناسب و حتی خوبی دارند و می‌توانند یک روز کامل را بدون مشکل دوام بیاورند و اگر اسمی محصولی در این لیست دیده نمی‌شود به معنای شارژدهی بد آن نیست.
  • گوشی‌های این لیست شارژدهی عالی دارند ولی این شارژدهی ممکن است مثلا با آپدیت نرم افزار تحت تأثیر قرار بگیرد و افت کند.
  • گوشی‌های شیائومی در مقایسه با سامسونگ مقداری شارژدهی ضعیف‌تری دارند ولی در عوض مثلا به‌جای 1 ساعت و 15 دقیقه تنها در 20 دقیقه یا نهایتا 40 دقیقه در بسیاری از مدل‌ها شارژ می‌شوند که این یک مزیت است.
  • گوشی‌های شیائومی درون جعبه آداپتور دارند ولی برای اکثر گوشی‌های سامسونگ باید آداپتور را به صورت مجزا خریداری کنید.
  • برای طولانی نشدن مطلب نمی‌توانیم به همه گزینه‌ها با باتری خوب بپردازیم ولی در ادامه برخی از مدل‌های با شارژدهی جذاب را عنوان می‌کنیم.

گوشی‌هایی با شارژدهی خوب/سرعت شارژ بالا

  • ایفون 13؛ 19.5 ساعت مکالمه، 16 ساعت وبگردی، 17 ساعت پخش ویدئو
  • گلکسی S23؛ 31 ساعت مکالمه، 16.5 ساعت وبگردی، 17 ساعت پخش ویدئو
  • شیائومی 12 تی پرو؛ 26.5 ساعت مکالمه، 11 ساعت وبگردی، 17 ساعت پخش ویدئو، شارژ سریع 120 واتی و فول شارژ در 20 دقیقه
  • گلکسی A73
  • شیائومی 11 تی پرو؛ 22.5 ساعت مکالمه، 12.5 ساعت وبگردی، 14.5 ساعت پخش ویدئو، شارژ سریع 120 واتی و فول شارژ در 20 دقیقه
  • گلکسی A53؛ 32 ساعت مکالمه، 12.45 ساعت وبگردی، 20 ساعت پخش ویدئو
  • پوکو X5 پرو؛ 32 ساعت مکالمه، 15.45 ساعت وبگردی، 19.5 ساعت پخش ویدئو و شارژ سریع 67 واتی
  • ردمی نوت 11 پرو پلاس؛ شارژ سریع 120 واتی و فول شارژ حدود 20 دقیقه
  • گلکسی M53
  • گلکسی M52
  • پوکو X4 پرو
  • گلکسی A24
  • گلکسی A14
  • گلکسی M32

 

بازی های ایکس باکس سری X و S:
بهترین بازی های ایکس باکس سری اس

 

سوالات متداول

کدام گوشی هوشمند بیشترین ظرفیت باتری را دارد؟

اکثر گوشی‌های موجود در بازار ظرفیت باتری 5000 یا 6000 میلی آمپر ساعتی دارند ولی در کل می‌توانید گوشی‌های حتی با ظرفیت باتری 22000 میلی آمپر ساعتی از دوجی پیدا کنید.

کدام گوشی هوشمند بیشترین شارژدهی را دارد؟

در بین پرچمدارن موجود در بازار گلکسی S23 اولترا و البته ایفون 13 پرو مکس وضعیت بسیار خوبی دارند و در بین میان‌رده‌ها نیز کهکشانی‌های سامسونگ مثل A54 و A34 بسیار خوب عمل می‌کنند.

ads

بررسی گوشی هواوی پی 60 پرو به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها

بررسی هواوی p60 pro



منبع:تکنولایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *